- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Sajnos ez van, ennyiért nem adnak 1440p kijelzőt:(.
Alapdolgokra elég lesz a fullHD, de az s7edge-ről váltva nekem fura hogy még 6év után is vissza kell lépni, ha egyel olcsóbb kategóriában vásárol az ember.[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
janeszgol
félisten
Én pont ma reggel fogtam a kezembe az Sony X Compactot. Állati jó a mérete. Okostelefonnak nekem tökéletes. 129 x 65 mm. Ha jól számoltam a picsagorasszal, ez kb 5.6 col átlóban. Az ideális telefonom ez lenne. Ja van ilyen. i12/13 Mini. 131.5 x 64.2 mm.
Döbbenetesen kiváló a Mini széria szerinem.
Ilyen kéne több árkategóriában. (De akkor sem beszélhetnénk kínálatról, mivel csak egy-egy lenne, de már az is előrelépés lenne.) -
bmt50
senior tag
válasz t72killer #16 üzenetére
A50 sem volt üzemidő bajnok, 4000mAh-os telep ide vagy oda. Zene, offline navigáció nem ártott neki annyira, viszont ha elkezdtem rajta netezni, úgy szívta a 4G modem az akksit, hogy csak úgy pörögtek le a százalékok.
A másik gondomat csak az S9-em használata során értettem meg: még a legszebb témák is szebbek voltak kicsi mintaképekben, mint letöltve és beállítva. Mindig azt hittem, hogy én várok el túl sokat. Aztán rájöttem: az ilyen 1080x2400-as felbontások már enyhén kockásodnak egy 6,5 collos kijelzőn(A53-nak is ennyi lesz). Ugyanazok a témák beállítva 5,8collon 1440x2960-on!! Ég és föld a különbség.
Tessék ezekbe a nagy kijelzőbe nagyobb felbontást beletenni! Jaaa, hogy akkor dadogni fog a játék (is) a gyenge Soc miatt? Kisebb kijelző (és kisebb telefon) esetleg??[ Szerkesztve ]
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
t72killer
titán
Most vettem a52s-t úgy, hogy ennek már tudhatók voltak a speckói. No jack = no deal, ráadásul exynos, amiből 10ből 2 modell sikerül normálisan, gyanús nekem az a nagyobb telep...
Ja, és mibe, hogy lesz európában normál áron 6gb modell, a 8GB RAM-os pedig min 60-80€-val drágább lesz.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
rep3at
őstag
Nem mi vagyunk a célcsoport, ez nyilvánvaló. Azért mondjuk 4,7 és 6,7 között már érezhető különbség van. Nekem 6,7"-os van, már csak ritkán használok tabletet, az előző 4,5"-os volt, az például netezéshez kényelmetlen, ott szinte mindig laptopot vagy tabletet használtam erre.
Forward thinking. كرر
-
xZer0kidx
senior tag
A vásárlók fejében is ez van. Ha nem a magyar piacból indulunk ki, akkor amerikában a telefon tulajdonosok jelentős százaléka csak a telefont használja internetezésre, ahol nem hátrány a nagy kijelző, ezt alátámasztja az iphone mini széria gyengébb szereplése is. Az ázsiai régiókban pedig szintén elég régi "trend" a nagy kijelző használata all in one készülékként.
A samsungnak volt próbálkozása az S10e-vel a kisebb méretű készülékek "versenyében" és úgy, hogy szinte nem volt konkurenciája, így sem aratott nagy sikereket. Én nem feltétlen a gyártókat tenném ezért felelőssé, változnak a felhasználási szokások, nem éri meg kisebb készüléket gyártatni még az Applenek sem, nem hogy egy sokkal fragmentáltabb piacon a Samsungnak.[ Szerkesztve ]
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
bmt50
senior tag
Sajnos az van, amit Bog is írt nehány hónapja, az i13 Mini tesztben [link]
A gyártók a felhasználói igényekhez igazodnak, és persze a szolgáltatók igényei is megjelennek. És sajnos az is igaz, hogy a többségnek nem 6 coll alatti mobilra van igénye. Azt fontos hozzátenni, hogy "többség" alatt azon Ny-európai, amerikai országok lakóit kell érteni, ahol nem akkora gond 500-1000 Eurókat kifizetni, és apróság a kijelzőcsere is, ha neadjisten leejtik a telefont.
Lehet én vagyok rosszul összerakva, de szerintem filmet nézni 6,5+ collon is ugyanolyan egérmozi, mint 4,7-en. Játék közben is ugyanúgy zavaróan belelóg az ember ujja egy nagyobb kijelzőn, és ugyanúgy érdemes venni egy gamer padot, mint 4,7"-en. Annyi a "kis" különbség, hogy 5,5 coll felett nem lehet egy farmerzsebben leülni, vagy zavaróan kilóg egy ingzsebből. És esetleg többször esik ki az ember kezéből normál használat közben. Az "egykezes mód" csak tartalom méretét csökkenti, a telefon kétkezes marad. A gond az, hogy nem mindenki szán/tud fizetni 250-300e Forintot egy i12-1Mini-re vagy egy Zenfone 8-ra[ Szerkesztve ]
-
rep3at
őstag
Szerintem is érthetetlen hogy egy ekkora palettán miért nem fér el legalább egy felső-középkategóriás kompakt méretű készülék. Valahogy az van tévesen a gyártók fejében hogy minél nagyobb annál jobb de ez nem feltétlenül igaz, ebben az esetben meg tuti.
Forward thinking. كرر
-
bmt50
senior tag
Mint volt A50 tulaj, azt kell mondanom, hogy biztos jó kis telefon lesz ez is.
De pontosan -mint volt A50 tulaj- akinek a fő probléma a méret volt: Bog kedvéért odaszúrnám, hogy olvassa 200000001x is:
Odáig olvastam a cikket, hogy "6,46"-es FHD+ AMOLED panel".
Innentől fogva nem bejövős, maradok S9-nél.[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Az az előlapi kameralyuk továbbra is undorító, de GSMArena szerint legalább IP67 is lesz, mint az elődjénél. Összességében egy jó készülék várható.
-
törölt tag
-
Juhaszatti
addikt
válasz vargagabor1 #4 üzenetére
Igen, minden év elején ez szokott lenni. Legalább az S széria megjelenéséig, ami most február eleje lesz.
-
rep3at
őstag
Szerintem a legtöbb embernek ez az igazán életképes alternatíva. Persze jók a csúcsmobilokban a csilivili új funkciók meg a jobb kamerák de be kell látni hogy egy átlagembernek maximum ennyire van szüksége, ez két évig simán kiszolgál.
Forward thinking. كرر
-
janeszgol
félisten
Hat nem tudom. A kozepkategoriaban az A52s magasra tette a lecet. Ha az 5G nem szamit, akkor az SD-s S20FE meg magasabbra.
Itt van az, amikor annyi a termek, mint a szemet. A droidos gyartok minden evben csak halmoznak, sokszor meg markan belul is konkurenciat allitva maguknak. -
bollokcs80
Korrektor
Reméljük a 7.75W-os töltőt nem spórolják ki a dobozból....
B.Cs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest