- DIGI Mobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Én pont ma reggel fogtam a kezembe az Sony X Compactot. Állati jó a mérete. Okostelefonnak nekem tökéletes. 129 x 65 mm. Ha jól számoltam a picsagorasszal, ez kb 5.6 col átlóban. Az ideális telefonom ez lenne. Ja van ilyen. i12/13 Mini. 131.5 x 64.2 mm.
Döbbenetesen kiváló a Mini széria szerinem.
Ilyen kéne több árkategóriában. (De akkor sem beszélhetnénk kínálatról, mivel csak egy-egy lenne, de már az is előrelépés lenne.) -
bmt50
senior tag
Sajnos az van, amit Bog is írt nehány hónapja, az i13 Mini tesztben [link]
A gyártók a felhasználói igényekhez igazodnak, és persze a szolgáltatók igényei is megjelennek. És sajnos az is igaz, hogy a többségnek nem 6 coll alatti mobilra van igénye. Azt fontos hozzátenni, hogy "többség" alatt azon Ny-európai, amerikai országok lakóit kell érteni, ahol nem akkora gond 500-1000 Eurókat kifizetni, és apróság a kijelzőcsere is, ha neadjisten leejtik a telefont.
Lehet én vagyok rosszul összerakva, de szerintem filmet nézni 6,5+ collon is ugyanolyan egérmozi, mint 4,7-en. Játék közben is ugyanúgy zavaróan belelóg az ember ujja egy nagyobb kijelzőn, és ugyanúgy érdemes venni egy gamer padot, mint 4,7"-en. Annyi a "kis" különbség, hogy 5,5 coll felett nem lehet egy farmerzsebben leülni, vagy zavaróan kilóg egy ingzsebből. És esetleg többször esik ki az ember kezéből normál használat közben. Az "egykezes mód" csak tartalom méretét csökkenti, a telefon kétkezes marad. A gond az, hogy nem mindenki szán/tud fizetni 250-300e Forintot egy i12-1Mini-re vagy egy Zenfone 8-ra[ Szerkesztve ]
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jövedelem
- Windows 11
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest