Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Fotók, videók mobillal
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Én pont ma reggel fogtam a kezembe az Sony X Compactot. Állati jó a mérete. Okostelefonnak nekem tökéletes. 129 x 65 mm. Ha jól számoltam a picsagorasszal, ez kb 5.6 col átlóban. Az ideális telefonom ez lenne. Ja van ilyen. i12/13 Mini. 131.5 x 64.2 mm.
Döbbenetesen kiváló a Mini széria szerinem.
Ilyen kéne több árkategóriában. (De akkor sem beszélhetnénk kínálatról, mivel csak egy-egy lenne, de már az is előrelépés lenne.) -
bmt50
senior tag
Sajnos az van, amit Bog is írt nehány hónapja, az i13 Mini tesztben [link]
A gyártók a felhasználói igényekhez igazodnak, és persze a szolgáltatók igényei is megjelennek. És sajnos az is igaz, hogy a többségnek nem 6 coll alatti mobilra van igénye. Azt fontos hozzátenni, hogy "többség" alatt azon Ny-európai, amerikai országok lakóit kell érteni, ahol nem akkora gond 500-1000 Eurókat kifizetni, és apróság a kijelzőcsere is, ha neadjisten leejtik a telefont.
Lehet én vagyok rosszul összerakva, de szerintem filmet nézni 6,5+ collon is ugyanolyan egérmozi, mint 4,7-en. Játék közben is ugyanúgy zavaróan belelóg az ember ujja egy nagyobb kijelzőn, és ugyanúgy érdemes venni egy gamer padot, mint 4,7"-en. Annyi a "kis" különbség, hogy 5,5 coll felett nem lehet egy farmerzsebben leülni, vagy zavaróan kilóg egy ingzsebből. És esetleg többször esik ki az ember kezéből normál használat közben. Az "egykezes mód" csak tartalom méretét csökkenti, a telefon kétkezes marad. A gond az, hogy nem mindenki szán/tud fizetni 250-300e Forintot egy i12-1Mini-re vagy egy Zenfone 8-ra
Új hozzászólás Aktív témák
ma Közel lehet a startja, a specifikáció mellé termékfotók is passzolnak.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest