- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Én pont ma reggel fogtam a kezembe az Sony X Compactot. Állati jó a mérete. Okostelefonnak nekem tökéletes. 129 x 65 mm. Ha jól számoltam a picsagorasszal, ez kb 5.6 col átlóban. Az ideális telefonom ez lenne. Ja van ilyen. i12/13 Mini. 131.5 x 64.2 mm.
Döbbenetesen kiváló a Mini széria szerinem.
Ilyen kéne több árkategóriában. (De akkor sem beszélhetnénk kínálatról, mivel csak egy-egy lenne, de már az is előrelépés lenne.) -
bmt50
senior tag
Sajnos az van, amit Bog is írt nehány hónapja, az i13 Mini tesztben [link]
A gyártók a felhasználói igényekhez igazodnak, és persze a szolgáltatók igényei is megjelennek. És sajnos az is igaz, hogy a többségnek nem 6 coll alatti mobilra van igénye. Azt fontos hozzátenni, hogy "többség" alatt azon Ny-európai, amerikai országok lakóit kell érteni, ahol nem akkora gond 500-1000 Eurókat kifizetni, és apróság a kijelzőcsere is, ha neadjisten leejtik a telefont.
Lehet én vagyok rosszul összerakva, de szerintem filmet nézni 6,5+ collon is ugyanolyan egérmozi, mint 4,7-en. Játék közben is ugyanúgy zavaróan belelóg az ember ujja egy nagyobb kijelzőn, és ugyanúgy érdemes venni egy gamer padot, mint 4,7"-en. Annyi a "kis" különbség, hogy 5,5 coll felett nem lehet egy farmerzsebben leülni, vagy zavaróan kilóg egy ingzsebből. És esetleg többször esik ki az ember kezéből normál használat közben. Az "egykezes mód" csak tartalom méretét csökkenti, a telefon kétkezes marad. A gond az, hogy nem mindenki szán/tud fizetni 250-300e Forintot egy i12-1Mini-re vagy egy Zenfone 8-ra
Új hozzászólás Aktív témák
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen digitális videókamerát?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest