- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmt50
senior tag
válasz
t72killer #16 üzenetére
A50 sem volt üzemidő bajnok, 4000mAh-os telep ide vagy oda. Zene, offline navigáció nem ártott neki annyira, viszont ha elkezdtem rajta netezni, úgy szívta a 4G modem az akksit, hogy csak úgy pörögtek le a százalékok.
A másik gondomat csak az S9-em használata során értettem meg: még a legszebb témák is szebbek voltak kicsi mintaképekben, mint letöltve és beállítva. Mindig azt hittem, hogy én várok el túl sokat. Aztán rájöttem: az ilyen 1080x2400-as felbontások már enyhén kockásodnak egy 6,5 collos kijelzőn(A53-nak is ennyi lesz). Ugyanazok a témák beállítva 5,8collon 1440x2960-on!! Ég és föld a különbség.
Tessék ezekbe a nagy kijelzőbe nagyobb felbontást beletenni! Jaaa, hogy akkor dadogni fog a játék (is) a gyenge Soc miatt? Kisebb kijelző (és kisebb telefon) esetleg??
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Formula-1 humoros
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest