Hirdetés
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Mobil flották
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- iPhone topik
- Kukirin G2 (2024) - ami nem öl meg, az elvisz valahová
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Európai árak kerültek a Redmi Watch 5 Active-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmt50
senior tag
Mint volt A50 tulaj, azt kell mondanom, hogy biztos jó kis telefon lesz ez is.
De pontosan -mint volt A50 tulaj- akinek a fő probléma a méret volt: Bog kedvéért odaszúrnám, hogy olvassa 200000001x is:
Odáig olvastam a cikket, hogy "6,46"-es FHD+ AMOLED panel".
Innentől fogva nem bejövős, maradok S9-nél.[ Szerkesztve ]
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
bmt50
senior tag
Sajnos az van, amit Bog is írt nehány hónapja, az i13 Mini tesztben [link]
A gyártók a felhasználói igényekhez igazodnak, és persze a szolgáltatók igényei is megjelennek. És sajnos az is igaz, hogy a többségnek nem 6 coll alatti mobilra van igénye. Azt fontos hozzátenni, hogy "többség" alatt azon Ny-európai, amerikai országok lakóit kell érteni, ahol nem akkora gond 500-1000 Eurókat kifizetni, és apróság a kijelzőcsere is, ha neadjisten leejtik a telefont.
Lehet én vagyok rosszul összerakva, de szerintem filmet nézni 6,5+ collon is ugyanolyan egérmozi, mint 4,7-en. Játék közben is ugyanúgy zavaróan belelóg az ember ujja egy nagyobb kijelzőn, és ugyanúgy érdemes venni egy gamer padot, mint 4,7"-en. Annyi a "kis" különbség, hogy 5,5 coll felett nem lehet egy farmerzsebben leülni, vagy zavaróan kilóg egy ingzsebből. És esetleg többször esik ki az ember kezéből normál használat közben. Az "egykezes mód" csak tartalom méretét csökkenti, a telefon kétkezes marad. A gond az, hogy nem mindenki szán/tud fizetni 250-300e Forintot egy i12-1Mini-re vagy egy Zenfone 8-ra[ Szerkesztve ]
-
bmt50
senior tag
válasz t72killer #16 üzenetére
A50 sem volt üzemidő bajnok, 4000mAh-os telep ide vagy oda. Zene, offline navigáció nem ártott neki annyira, viszont ha elkezdtem rajta netezni, úgy szívta a 4G modem az akksit, hogy csak úgy pörögtek le a százalékok.
A másik gondomat csak az S9-em használata során értettem meg: még a legszebb témák is szebbek voltak kicsi mintaképekben, mint letöltve és beállítva. Mindig azt hittem, hogy én várok el túl sokat. Aztán rájöttem: az ilyen 1080x2400-as felbontások már enyhén kockásodnak egy 6,5 collos kijelzőn(A53-nak is ennyi lesz). Ugyanazok a témák beállítva 5,8collon 1440x2960-on!! Ég és föld a különbség.
Tessék ezekbe a nagy kijelzőbe nagyobb felbontást beletenni! Jaaa, hogy akkor dadogni fog a játék (is) a gyenge Soc miatt? Kisebb kijelző (és kisebb telefon) esetleg??[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Formula-1
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Iphone X 64GB Space Gray kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok felújítása, akku, töltő csatlakozó, kijelző csere, stb ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen