- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Mobil flották
- Magisk
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Ez a tablet/okostelefon egy olyan alakuló műfaj, amire rá kell szánni az időt. Ha megtalálod/írod a rendes appor, akkor hihetetlen kényelmes tud lenni a dolog, és ismerni kell a beállításokat is. Ha engem tennél oda a céges vmware klienshez, PC-n is kínlódnák vele annyit, mint tableten, de ha mondjuk egy gyakorlott okostelóhuszárnak van szüksége az x-es busz aktuális menetrendjére, akkor neki annyi lesz a gép elindít->böngésző bestartol->bkv.hu beír->menetrend kikeres->menetrend megnyit, hogy kioldja a billentyűzetzárat és lapoz kettőt jobbra a főképernyőjén, ahol fut a "hol van éppen a GPS korrdinátámhoz mért legközelebbi X-es busz" app.
Persze, sokkal egyszerűbb kategórikusan kijelenteni, hogy nem nekem való
-
rudi
nagyúr
A nagy helyzet az hogy Átlagjózsibó tízmilliós tétel van, hozzád hasonlókból meg töredéke, szóval bármi saját szemzöges véleményed van a témáról, az kb. nulla értékkel bír. A tablet nem c-ben programozásra, diplomamunka írásra, általában tartalom gyártásra való, inkább fogyasztásra tervezték a társadalomnak. Bele lehet vele bújni az ágyba, messze jobban mint a notebookkal, megnézed rajta a tévéműsort mire a notebookkal addig jutsz, hogy visszajött hibernálásból és elindult rajt a böngésző, útközben megnézed, hogy az X-es busz mikor indul, elolvasod rajta a PH-s cikket meg ilyenek. Hogy a hasonló, mondjuk úgy tartalomfogyasztásra lesz valami eszköz a jövőben az ezer százalék, csak az a kérdés szerintem, hogy ez az okostelefon lesz-e, vagy a tablet.
Ami pedig a power júzereket illeti. A tablet már nincs messze attól, hogy az intrfészed legyen a felhős rendszerekhez. Lehet, hogy pár év múlva otthon nem a PC-re, hanem a táblára dugod majd a monitort, billentyűzetet és társait, és onnan éred majd el a neten ülö csillió TB-os adattárhelyedet és huszonnégy processzoros renderelő szörnyetegedet. Igen, ehhez ma még nincsenek meg a szoftverek és az infrastruktúra, de én egészen jól emlékszem arra, amikor még DOS-ban kellett beírni, hogy win, ha grafikus kezelőfelületet akartál, a modem meg analógban tárcsázott. Akkor még a notebook és a mobiltelefon a felső egyezer kiváltsága volt.
-
baluka26
veterán
10 éve amúgy nekem se kellett laptop semmi pénzért, de mostmár csak ebben gondolkozok. Igaz szépen felnőttek a desktop gépekhez.
Szerintem ezzel nem csak Te vagy így
Nekem tökéletes az Eeepad, amikor kell egyetemre bevinni, ágyban netezni, fórumozni, torrentezni estére, nagyon jó a DAC benne. Ráadásul az akkumulátora is elég jó.
Hidd el, korosztályom többségének kb erre van szüksége (sőt, nyugodtan mondhatom, hogy kevesebbre), szóval szerintem igenis van létjogosultsága a tableteknek. -
baluka26
veterán
Tehát addig tökéletes szerinted, amíg tartalmat kell feldolgozni és nem kell értéket teremteni?
Szerintem ez az első generáció merre hivatott.De beismerheted, hogy a Te igényeid eléggé differenciáltak, és egy első generációs eszköztől elvárni, hát, finoman szólva is nagy elvárás szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest