- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
fordfairlane #60 üzenetére
Ugyammá! Az IPS-t meg pár apróságot kivéve az X60 is tud mindent amit az X220-ráadásul tizedáron, sőt lassan az X200-ak is emészthető árszinten lesznek. Tablet kapcsán pedig szerintem kevés a 2-3 hét a "betanuláshoz". Nálam teszelésre, próbára járt már mindenféle, fokozatosan jöttem rá, melyik a használható app és melyik nem az, hogyan érdemes belőni az oprendszert, ami a kezdeti 1.5-höz képes hihetetlent fejlődött 1-2 év alatt, de ez igaz az alkalmazásokra is, és a folyamat még csak most kezd belendülni.
-
rudi
nagyúr
Ez a tablet/okostelefon egy olyan alakuló műfaj, amire rá kell szánni az időt. Ha megtalálod/írod a rendes appor, akkor hihetetlen kényelmes tud lenni a dolog, és ismerni kell a beállításokat is. Ha engem tennél oda a céges vmware klienshez, PC-n is kínlódnák vele annyit, mint tableten, de ha mondjuk egy gyakorlott okostelóhuszárnak van szüksége az x-es busz aktuális menetrendjére, akkor neki annyi lesz a gép elindít->böngésző bestartol->bkv.hu beír->menetrend kikeres->menetrend megnyit, hogy kioldja a billentyűzetzárat és lapoz kettőt jobbra a főképernyőjén, ahol fut a "hol van éppen a GPS korrdinátámhoz mért legközelebbi X-es busz" app.
Persze, sokkal egyszerűbb kategórikusan kijelenteni, hogy nem nekem való
-
rudi
nagyúr
A nagy helyzet az hogy Átlagjózsibó tízmilliós tétel van, hozzád hasonlókból meg töredéke, szóval bármi saját szemzöges véleményed van a témáról, az kb. nulla értékkel bír. A tablet nem c-ben programozásra, diplomamunka írásra, általában tartalom gyártásra való, inkább fogyasztásra tervezték a társadalomnak. Bele lehet vele bújni az ágyba, messze jobban mint a notebookkal, megnézed rajta a tévéműsort mire a notebookkal addig jutsz, hogy visszajött hibernálásból és elindult rajt a böngésző, útközben megnézed, hogy az X-es busz mikor indul, elolvasod rajta a PH-s cikket meg ilyenek. Hogy a hasonló, mondjuk úgy tartalomfogyasztásra lesz valami eszköz a jövőben az ezer százalék, csak az a kérdés szerintem, hogy ez az okostelefon lesz-e, vagy a tablet.
Ami pedig a power júzereket illeti. A tablet már nincs messze attól, hogy az intrfészed legyen a felhős rendszerekhez. Lehet, hogy pár év múlva otthon nem a PC-re, hanem a táblára dugod majd a monitort, billentyűzetet és társait, és onnan éred majd el a neten ülö csillió TB-os adattárhelyedet és huszonnégy processzoros renderelő szörnyetegedet. Igen, ehhez ma még nincsenek meg a szoftverek és az infrastruktúra, de én egészen jól emlékszem arra, amikor még DOS-ban kellett beírni, hogy win, ha grafikus kezelőfelületet akartál, a modem meg analógban tárcsázott. Akkor még a notebook és a mobiltelefon a felső egyezer kiváltsága volt.
-
rudi
nagyúr
Sőt, az évvégi statok azt mutatják, hogy ma már alaplap, processzor, VGA helyett többen inkább tebletet vagy okostelefont vesznek. Persze, nem csak azért, mert mindenkinek ezek az új cuccok kellenek, hanem azért is, mert a PC erősítésének a mai szoftverek mellett nincs sok értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Robogó, kismotor
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest