- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Átlagjózsinak tuti jó amúgy, megnéz két fingós videót a YT-ról meg böfög róla három kommentet az FB-re, aztán ő már boldog, de mondom, nekem ennél több kell.
10 éve amúgy nekem se kellett laptop semmi pénzért, de mostmár csak ebben gondolkozok. Igaz szépen felnőttek a desktop gépekhez. Úgyhogy majd meglássuk, mondta a vak is
-
kraftxld
félisten
Nem azt mondtam, hogy tökéletes, hanem hogy hellyel-közzel működik
De amikor a bulvársajtó arról cikkez, hogy a tablet lesz az isten és lassan már ezt vesznek lapát helyett is, akkor hadd legyen egy kis fenntartásom
Pl mindkét géppel küzdöttem mint a malac a jégen, hogy SMB-n keresztül nyissak meg file-t az itthoni NAS-ről, akksiidő katasztrofális, meg még van sok-sok apróság ami miatt számomra használhatatlanok.
Gézukának lehet raj dolog megmutatni rajta a f@száról készült fényképet a szomszéd lyánykának, de nekem nem ez az elsődleges terület amire egy gépet használnék. -
kraftxld
félisten
Jelen.
Volt már nálam ipad, acer iconia meg mittoménmégmik, mindegyikkel kb addig jutottam, hogy oké, látom az emaileket, megy a web, lőttem két disznót angry birds-ben, megnyílt a pdf, de amikor valami értékteremtő dolgot kellett csinálni (vmware view, rdp, céges rendszerek stb) akkor jött a fejvakarás, hogy ez úgy 5x tovább tart mint gépen, plusz ezt mindent meg lehet csinálni a Galaxy SII-n is nem sokkal körülményesebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest