- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz
tom956ster #44 üzenetére
Nekem a 7650-em lockolt, pedig az is 10 éves múlt, és szintén ez a kategória volt. Egy E90 szerintem anno jóval nagyobb ugrás volt egy 9500-9300i-hez képest (ok, az egész rendszer is mas lett), mint amit most az összes gyártó csinál az egyre újabb készülékekkel. Regen könnyebb volt mondjuk, amikor egy wifi,gps, af kamera csak a felsokategoria kiváltsága volt.
-
Fryskitt
addikt
válasz
tom956ster #44 üzenetére
Igen, igen, nem volt lock.... Régi szép idők.
-
zseko
veterán
Igazad van. Én úgy veszem észre méretileg az S2 a legjobb, legalábbis az én kezem számára. Most veszem az S4-et, de ez már igen közel van az ingerküszöbhöz. Ettől nagyobbért már nem adnék ki pénzt. Igaz meg lehet várni a mini kiadásokat is, de az meg nem ugyanaz a hardver.
-
-
zaskar
senior tag
válasz
krisztian112 #1 üzenetére
Nekem megfelel az iphone 5 is ebben az árban. De nem azért, mert apple fan vagyok, hanem nem akarok pinpongütőt hordani a zsebemben. Számomra inkább röhejes, amikor látom az utcán, hogy az emberek péklapát méretű készülékekkel telefonálnak...tévedés ne essék, nem az androidot utálom (most is samsung tab-ról írok), hanem ezt az ész nélküli méretnövelést kritizálom. Persze tudom, hogy egyre nagyobb rá az igény, de én nem fogok beállni a sorba, és biztos akadnak még néhányan, akiknek elég a 4 coll...
-
tom956ster
aktív tag
Ma S4 nap van, öröm és boldogság! El olvastam mindhárom szolgaltatos cikket es kb 120 kommentet, hogy milyen vastagon fogott mindnehol a ceruza. Ez igaz mindenkitol aki irta. De Béláim, gondoljatok már a tavalyi evtol tavolabbra: 2007ben ez a telo amirol most ezt pötyögöm került 230000be. Akkor az mi volt? (Nokia E90) Akkor hogy is volt az átlag fizu? Ebben a tekintetben azt mondom, magas az ára, (közel sincs egy Nokia 8910 minősége, pedig az szintén ilyen áron volt, csak épp 10 évvel korábban), viszont ma ezt könnyebb kinyögni (kártyásra gondolok, mert az a legjobb hasonlítási alap), mint 5 vagy 10 évvel ezelőtt egy csúcs masina árát. Arra emlékszik még valaki, hogy az akkori csúcs masinákon pl nem volt sim lock? A westel egyszerűen nem korlátozta le, mert ember nem vette volna meg...
-
sutyesz96
őstag
Majd lesz ez még 100k alatt is...
A messzi, messzi jövőben...
-
HuMarc
veterán
Hát, egyéni vélemény, de szerintem ez az ár nagyon gáz. Függetlenül kéne ennyinek lennie. (Kártyás ár.)
-
Ati1979
veterán
Most is megkaphatod a csúcsmodelt 88k-ért csak tegyél elé egy 1-est.
Komolytalan árazások mindhárom szolgáltatónál. Jobb is, hogy egyszerre jelentek meg ezek a hírek, így legalább mindenki összehasonlíthatja az árakat és láthatja mennyire nem érdemes szolgáltatóknál kb. semmit venni.
-
hallerúr
csendes tag
Bekaphatják a Trénél... S2-t két éve 88k-ért hoztam el kétéves hűséggel valami minimáldíjcsomagra (GoNet valami)...
-
Ati1979
veterán
Mi van itt S4 nap van?
Ebbe a topicba is simán be lehet írni, hogy Mo-n nem érdemes előfizetéses telefont venni...
-
Fryskitt
addikt
válasz
Hogy de kár, hogy nem fogadtam arra, hogy iPhone trollkodással nyitunk....
-
Peterson_
addikt
Ebben igazad lehet, de mivel elég sok ország azzal kapja amivel mi talán ezzel sem lesz gáz.
AMD Power:-Én frissen amúgy sem vennék csúcsmodellt, meg számomra amúgy is csak a részletfizetési konstrukció jöhetne szóba.
BTW csak azt akartam kihozni, hogy hiú ábránd azt várni hogy annyiért adják amennyiért az 1 éves felsőkategóriás készülékek mennek.
Akinek annyira sürgős, az meg fizesse is ki nyugodtan az ilyenkor szokásos horror összeget. -
Szelley
senior tag
Elég szar hogy nem a 4+4 magos jön hazánkba. Általában soha nem az GT-i9xx5 galaxyk landolnak nálunk...
-
MuzikJunkie
aktív tag
Hah! Részletfizetéssel azért tuti rávesznek pár műmájert, hogy elhozza. Érdekes, hogy nem úgy van a webshop kedvezmény, mint normál telóknál, mármint például XS díjcsomaghoz nincs.
-
Sombrerokid
tag
Hol marad a -10% webshop kedvezmény ? Itt azért már szép összeg lenne.(dominó-21k)
-
két éves előfizetéssel 189 460 Ft
egy éves előfizetéssel 191 990 FtEnnek aztán van értelme,mindenki inkább egy évest vállal,ha idáig eljut
-
sutyesz96
őstag
Ez még a vodánál is drágább!
-
SkiDev
őstag
Van egy borsos ára , nem mondom. Kicsit fölé lőtt az Xperia Z árának
. Bár ki tudja kinek , hogy éri meg , nem vagyok Samsung fan , de ez a sok extra szoftver bejött.
Ez kicsit szokatlan még számomra , hogy a Telenor olcsóbban adja mint a T pedig nem erről híresek
Annak meg külön örülök , hogy úton van végre az Xperia L , mert legalább mire odakerül a sor , hogy meg tudnám venni kicsit lejjebb csúszik az ára
-
blade zte
őstag
válasz
callmeakos #17 üzenetére
Apropó mi a francnak egy külön ágat felépíteni az "s-pen-es" telóknak? Nemrég néztem egy 10+ éves okostelefonról videót. Hát annyit mondok a samsung kifoszt mindenkit. Az a telefon 10+(!!!) éve teljesen jól rajzolt pont oda, ahova tappintott. Mert ugye a note 1 nem ezt tette, a tesztben is írták, hogy odébb érzékeli. És erre 10 év után felépítenek egy ágazatot?
-
Mr.Grincs
veterán
Jól el vannak szállva az árak. Fél év múlva jön a Galaxy S5
-
AMD Power
titán
210e Ft? Elég vicces ennyiért.
-
vad35
csendes tag
Én úgy emlékszem,hogy tavaly az s3 160-volt függetlenül,de lehet ,hogy tévedek.Amúgy htc one nak nem most kéne megjelennie hazánkban is?:-!
-
Cyberpunk
félisten
Na igen itt is vastagon fogott az a toll.
-
rizso
addikt
Nem emlékszem pontosan, hogy az S2 és S3 milyen árakon startoltak, de nekem olyan 140k rémlik két év hűség esetén, mindenféle díjcsomaghűség nélkül. Ahhoz képest az S4 190k-s ára elég meredek...
-
blade zte
őstag
A végén lesz olyan, hogy ingyen megkapod a telefont, de cserébe el kell menned a gulágra dolgozni, és te adod a pénzt közben, nem is beszélve a 10 éves elöfizetésröl.
-
törölt tag
" ugy hogy a kartyashoz kepest alig van kulonbseg..."
alig van difi ha vásárlás után egy percet se beszélsz, és csak wifin használod. ami valljuk be elég ritka. minden más esetben az előfizetéshez "kapott" dolgokat is érdemes a képlet szerves részeként kezelni.
szerintem is drága, ennyit számomra egyetlen telefon se ér meg, dehát nem is én vagyok a célközönség
-
kengyel
nagyúr
Szerintem korrekt árazást kapott.
Ha lenne rávalóm......
-
ThorsHUN
őstag
Hubasszus kifejezetten cinkes az ara...
Persze magas, ertem en, de valahogy nem ervenyesul a megfizetheto elofizeteses kategoriaban a husegido.
Pl telenornal az 5 ropis elofizura vallalt 2 ev rablanc 160 ropi koruli arat ad (vagy 150?), itt meg 180... ugy hogy a kartyashoz kepest alig van kulonbseg...
Nemar, eddig sokkal jobbak voltak a T arai. -
törölt tag
válasz
mókás itthon emlegetni a szolgáltatásokat... a lényegi szolgáltatásokat el se éred itthon, a hv meg aztán tényleg fontos. mert ha nincs 4 magod akkor képtelen vagy elindítani a .... őőőőő vagyis nem fut a ...... izéééé jah hogy semmi difi nincs. kár...
az ára elég meredek szerintem, de már megszoktuk
-
krisztian112
senior tag
Kegyetlen jó a kártyás ára.
De legalább Jobb, mint az ugyanennyibe kerülő iphone 5 16GB. Azért lássuk be, ez komolyabb cucc, mint hardver, mint szolgáltatások terén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Formula-1
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OpenWRT topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Reklámblokkolók topikja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest