- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hát, nem tudom. szerintem ez ilyen illúzió, hogy a wp7-tel alig kell foglalkozni. nem hiszek benne, hogy csak megrendelik az alkatrészeket, összerakják, telepítik a rendszert és megy. ennél még az asztali windows-zal is többet kell dolgozniuk az oem-eknek, pedig az tényleg sok hardveren elmegy, és házilag is telepíthető. biztosan kell itt is optimalizálni az általuk használt hardverekhez, meg beletenni esetleg saját hub-ot, stb. látod, hogy van bőven különbség az egyes gyártók wp7 telefonjai közt, még a szoftveres bugokban is.
plusz szerintem éppen azért tárgyalnak (ha tárgyalnak) róla, mert valószínűleg az ovi boltját is be akarná paszírozni wp7 alá (a navigációval meg egyebekkel együtt, ami nem kis munka). -
De ki maradna a Symbiant foltozgatni? Visszaolvasva a tortenelmet, peldaul a kernelfejlesztok kremje az EPOC-Symbian atmenetnel lelepett, es ugye most is rugdosnak ki fejlesztoket tonnaszam. Nem vagyok annyira idealista, mint Misaly volt valahol, hogy csak a kompetens fejlesztoket hagyjak meg, a ballasztot meg kilokik.
Sanya: ja persze.
-
törölt tag
mondjuk ez nagyjából azt jelenthetné, hogy a meego-t lehúzhatják a slozin. nem hiszem, hogy kifizetődő lenne ennyi rendszert fejleszteni. főleg, hogy a meego vonalat már hány éve próbálgatják, és sosem lett belőle igazából áttörés. még most tavaszta is csak vlami bétát ígérnek belőle, ami már így is hosszú hónapokat csúszik.
sőt, még az is gyanus, hogy esetleg a symbian megsínylené ezt a húzást. csak az az érdekes, hogy most vagy betolják valahogy az ovi boltjukat wp7 alá, vagy kiszállhatnak a szoftverbizniszből teljesen. -
Quasi_modo
nagyúr
de nem olyan elvadult szinten mint te vagy misály.
Köszönöm a hozzámvalót, de nem érzem magam elvadultnak.A mappákkal meg nem tudom mi a bajod. Legalább rendet lehet tenni a segítségükkel, ha sok program van feltelepítve. A menürendszert meg nem érzem sem viccnek, sem nyűgnek. Megvannak a maga hibái, de azért annyira nem xar.
Viszont tény, hogy nem trendi. -
virkir
veterán
Sikeresen mellényúltál megint.
nálam valóban az ios áll az élen, de ha nem lenne, akkor is ott van az android, a wp7, meg talán a bada is. sőt a 6.5.3 wm is
Androidról olvasgass a samsung topikokban SGS, Galaxy3.
Ha valaki gondolkozott egy androidos samsung vásárláson az utolsó 2-300 hsz.-be beleolvasva biztos elmegy a kedve tőle.
WP7 detto, kiforratlan, elkapkodott bughalmaz a "forradalmi" megoldásai meg szubjektíven megítélve ocsmányak.
Bada, nem néztem utána de ismereteim szerint alkalmazásban jelenleg elég gyenge van még mit fejlődnie maga a rendszer lehet, hogy jó.
WM 3.5 még talán elmegy.
iOS, mondhatjuk rá, hogy nem rossz még a 4-es hardver balf@szságaitól eltekintve is. -
-
Kumite
aktív tag
Nem akarlak győzködni, hidd el, tudom már, hogy egy Apple-fant felesleges.
DE:
Felhozol egyetlen példát a megbízhatóságra, amiből végítéletet is hozol azonnal, miközben - hogy egy példát mondjak, érdekes módon az valahogy nem érdekel, hogy az esetek igen számában a telefonoddal nem lehet telefonálni, ha bal kézben tartod.Ha minden ilyen kiragadott esetre így reagálsz, akkor farönkön kívül ne nagyon költs semmire se.
-
Lord Zero
addikt
1. kiragadtál egy gyors példát, statisztikailag jelentéktelen szignifikanciával, te is nagyon jól tudod (félreértések elkerülése végett: szerintem sem csúcs a mai S3, tökéletesen egyetértek - de így megítélni, köszi, nekem ennyi elég.. szóval hogyismondjam.. ha lesz még noénak bárkája, ne te teszteld majd)
2. ez nem egy magyar telefon (nyilván ezt nem nézted, gondolom). Country Variant Netherlands NL v1 Frosty Metal - szép helyről származik, szó se róla, vidám kis cannabisosok csomagolták, csoda, h nem maradt ki vmi a dobozból.
szóval ez egy tüneményesen rátákolt magyar menünek tűnik, ergo fércelt a soft. nem kéne gond legyen, mert biztos olyan jól megcsinálták ott benn a géesembótban... hm, ki érti ezt?ps.
no offense, általában bírlak : ) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest