Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

félisten

válasz Sanya #106 üzenetére

Nem. Amivel én találkoztam protók, azokon se volt ilyen. Ettől függetlenül ugyanolyan téves dolog általánosítani, mint a magyarításra kenni. A dolog pikantériája tényleg az, hogy a Symbian egy akkora rakás, hogy bárhol megborulhat valami, aminek kiszámíthatatlan következményei lehetnek máshol.

Persze lehet hibás flashelés eredménye is, de kérdem én, hogy lehet az, hogy nekem miért nem sikerült sose rossz telefont csinálnom itthon, miközben én csak a virtuális USB flashert használom, nincs is FLS-5-öm vagy más célhardverem, ami egy szervizben előfordulhat?

félisten

válasz Sanya #102 üzenetére

Ez akkora baromsag hogy megerdemli a kulon valaszt. A legszomorubb a dologban az, hogy komolyan is gondolod valoszinuleg :(

Megis mit kepzelsz, mi a kulonbseg a kulfoldi es az itthoni piacra szant telefonok kozott? Mibol gondolod, hogy a szervizes beletaknyolja a magyar nyelvet a telefonba, esetleg maga forditja le az uzeneteket, ahelyett, hogy a Nokia hivatalos szoftverevel (gyk
    Phoenix) a Nokia hivatalos szoftveret flasheli fel?

Megjegyzem, igy bitre pontosan ugyanaz az eredmeny, mint ha magyar telefon lenne induláskor. Nincs hímpor rajta, ami a mókolástól lepereg és meghülyül a telefon.

Sőt, a gyakorlat azt mutatja, hogy van olyan régió, aminél stabilabb a magyar szoftver :)

Ezeket egyébként már a másik topikban, ahol a "szakértőknek" felvetetted ezt a gondolatot, sokan mások is leírták, aztán érdekes mód nem reagáltál rá többet.

Kíváncsi lennék, hogy mégis mivel indokolnád az állításaim ellentétét.

Új hozzászólás Aktív témák