- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #94 üzenetére
MS meg Nokia komák, szóval nincs teljesen kizárva.
-
Misály
addikt
válasz
Quasi_modo #89 üzenetére
En meg orultem volna ha, egyszeruen ertelmes helyre kerultek volna a dolgok es tudtam volna az adott keszsulek fo ujdonsagaira figyelni mintsem azzal szarakodni, hogy mindent atrendezzek mert hulye helyen van. Nekem is volt fel oram ra csak szimplan felesleges idopocsekolasnak tartom.
+Volna
-
válasz
Quasi_modo #87 üzenetére
Nekem meg van egy fájdalom-tűréshatárom, ami fölött már nem éri meg szarozni vele. A hogyannal van a baj.
-
válasz
Quasi_modo #85 üzenetére
Csak nem a láncfűrész kerregését hallom?
Nem tudom, engem már 3rd Editionön is agyvérzés kerülgetett, amikor egynél több ikont kellett más helyre áthelyezni. Pedig akkor még csak alternatívája se volt.
-
válasz
Quasi_modo #80 üzenetére
Ezt jo tudni, mondjuk a trendiseg belekeveresetol alapjaraton verszemet kapok egyebkent is.
A mappas rendszerrel sincs onmagaban baj egyebkent, azzal viszont igen, hogy nincs ket azonos menustrukturaval ellatott keszulek, illetve ha idiota aki az aktualis menut tervezi, es irrealis helyre rakja a dolgokat. Pl. Sation az Organizerbe sikerult betenni (az ora, a naptar es az egyeb irodai cuccok melle) azt hiszem az App Managert. (Mar nem 100%-os az emlekem, de tudom hogy valamire sokat vadasztam mig meglett.)
BTW, ez tenyleg hagyatek.
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #80 üzenetére
Érzésem szerint ez még mindig a billentyűvel való kezelés maradványa.
pontosan -
válasz
Quasi_modo #77 üzenetére
Ezt nem akartam a fórumon is leírni korábban, de talán mégis van értelme, hiszen a mappákkal kapcsolatos: itt is nagyon jól látszik, hogy nem gondolkoztak sokat a felhasználókon.
Számold össze, hány parancs kell ahhoz, hogy két ikont egy újonnan létrehozott mappába rakj, és számold össze mennyi ez iOS4-en.
Segítek.
S^3 : Options*, Organize*, tap and hold az első ikonon, Move to folder*, New folder, névbeírás, OK*, második ikonon tap and hold, Move to folder, mappa kiválaszt, OK az Organize módból kilépéshez. Tizenegy lépés.
iOS4 : Tap and hold az első ikonon, drag a második ikonra, opcionálisan névbeírás (a Store-os kategória alapján automatikusan nevet kap a csoport), Home gomb. Három vagy négy (egyedi név) lépés.Az nem az iOS majmolása, ha a felesleges lépéseket kihagyják (megcsillagoztam a triviálisan elhagyhatókat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- OLED monitor topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos fejegységek
- Háztartási gépek
- Hobby elektronika
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest