- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arthuro_Adam
őstag
Az biztos, hogy nem csak alkalmatlanokat rúgnak ki ilyenkor, de szerintem simán elképzelhető, hogy tényleg csak annyit rúgtak ki, amennyi az átalakítások miatt kell. Itt gondolok arra, hogy elvben meg fog szünni, hogy készülékek kapjanak külön frissítéseket, hanem a rendszert foltozgatják.
Akkor ahhoz azért elég lehet kevesebb ember is.
Sajnos ezek csak találgatások, amíg nem lesz egy beépített emberünk Espooban.
-
joey04
titán
Valamilyen minimális létszámra gondoltam csupán. Nagy fejlesztésekről persze le lehetne mondani, de annyi ember csak maradna, hogy egy alsó-középbe száműzött rendszert javítgathassanak...
103: Hogy mennyit is kell vele foglalkozni, azt majd moonman talán kifejti, passz. Az ovi az jogos, de nem érzem megoldhatatlan feladatnak. Mondjuk ha lesz wp7 a nokiánál, akkor én azt sem bánnám, ha a symbian meg meego is menne a levesbe. De szerintem nem így lesz.
-
attisx
addikt
"A mappas rendszerrel sincs onmagaban baj egyebkent, azzal viszont igen, hogy nincs ket azonos menustrukturaval ellatott keszulek,"
Na meg S60v3 FP2 óta a system foldereknek típusról-típusra változik a Minor & MajorID-je, ami az ikonok témázhatóságához kellene, és persze csak hackelt rendszereken lehet hozzá férni ezekhez. Hab a tortán, hogy pl N86-on még a megfelelő ID-k birtokbán sem lehet lecserélni a Music folder ikonját.
Szal' komoly szemlétet váltásra lenne szükség, minden fronton...
-
Misály
addikt
En mar attol agyergorcsot kapok hogy hazon belul keszulekrol keszulekre mashol vannak a kulonbozo funkciok. Mert ha teszem azt atorokitettek volna a v3 menuelrendezeset az teljesen rendben lenne, de hogy pl egy 5800-ban teljesen mashol van a file manager mint egy teszem azt c6-00-ban vagy egy n97ben az mar nevetseges. Sehol egy egyseges elkepzeles.
Az organise meg ugy fassag symbianban ahogy van. Foleg hogy ujabban mar a drag-and-drop normalis mukodese is nehez feladat s60v5-ben. ( Nem tudod csak ugy behuzni egy mappaba az elemet mert ha atesel a kozepen nem belerakja hanem melle )
-
Es egy kis Android, hogy ne tunjek egyoldalunak. Androidon egy alkalmazast kirakni a fokepernyore harom lepes: alkalmazaslista megnyitasa, tap and hold az ikonra, majd a kivant helyre huzas a desktopon.
S^3-on ehhez a shortcuts widget opcioiban egyesevel kell az ikonokat beallitani, mindig a teljes alkalmazaslista szoveges verziojabol kimazsolazva.
Aki szerint a a ketto egyenerteku, annak ajanlom a lancfuresszel maszturbalast, az is tisztara olyan mint a szex, csak nem annyira trendi.
-
-
B1T3
addikt
Az 5800 nem egy új telefon. Pontosítva fogalmazzunk úgy, hogy relatíve teljes körű alkalmazáskínálat van erre a telefonra.
Egyébként nekem pont az a gondom, hogy fagyogatni szokott a rendszer, de ezt tudjuk be annak, hogy semmilyen téren nem kímélem. A fagyás rendszerességével sem állandó jellegű rendellenességekre gondolok, de mehetne néha gördülékenyebben is. Persze ettől a hardvertől nem kell csodát várni, amire képes, azt teljesíti, a Symbian^1 jól van optimalizálva.
-
Ricardo
titán
Akkor ezt a mondatot nem tudom hova tenni:
"Harlow szerint a platform és a felület házon belüli fejlesztésének számos komoly előnye lesz, hiszen így elkerülhető a Symbian Foudnation egy-egy fő kiadására való várakozás, illetve az azt követő hosszadalmas testreszabás, mely révén a fejlesztési ciklus gyorsabb és átláthatóbb lesz."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Haditechnika, harcászat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest