Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hát, nem tudom. szerintem ez ilyen illúzió, hogy a wp7-tel alig kell foglalkozni. nem hiszek benne, hogy csak megrendelik az alkatrészeket, összerakják, telepítik a rendszert és megy. ennél még az asztali windows-zal is többet kell dolgozniuk az oem-eknek, pedig az tényleg sok hardveren elmegy, és házilag is telepíthető. biztosan kell itt is optimalizálni az általuk használt hardverekhez, meg beletenni esetleg saját hub-ot, stb. látod, hogy van bőven különbség az egyes gyártók wp7 telefonjai közt, még a szoftveres bugokban is.
plusz szerintem éppen azért tárgyalnak (ha tárgyalnak) róla, mert valószínűleg az ovi boltját is be akarná paszírozni wp7 alá (a navigációval meg egyebekkel együtt, ami nem kis munka). -
törölt tag
mondjuk ez nagyjából azt jelenthetné, hogy a meego-t lehúzhatják a slozin. nem hiszem, hogy kifizetődő lenne ennyi rendszert fejleszteni. főleg, hogy a meego vonalat már hány éve próbálgatják, és sosem lett belőle igazából áttörés. még most tavaszta is csak vlami bétát ígérnek belőle, ami már így is hosszú hónapokat csúszik.
sőt, még az is gyanus, hogy esetleg a symbian megsínylené ezt a húzást. csak az az érdekes, hogy most vagy betolják valahogy az ovi boltjukat wp7 alá, vagy kiszállhatnak a szoftverbizniszből teljesen. -
törölt tag
válasz
Lord Zero #57 üzenetére
ezt sosem értettem, amikor ilyenekre ivatkoznak emberek. például hogy ez azért szar, mert nem hivatalos magyarországi forgalomba szánt, hanem (tetszőleges hely behelyettesítése). gondolod, hogy a hollandoknak, németeknek, hong kong-iaknak, olaszoknak rosszabb minőségű telefont készítenek? direkt szivatják a világ nálunk ötvenszer fejlettebb részét?
de lehet, hogy én nem értek valamit, amit ti tudtok(na, lemaradtam 5 perccel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest