- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem. Amivel én találkoztam protók, azokon se volt ilyen. Ettől függetlenül ugyanolyan téves dolog általánosítani, mint a magyarításra kenni. A dolog pikantériája tényleg az, hogy a Symbian egy akkora rakás, hogy bárhol megborulhat valami, aminek kiszámíthatatlan következményei lehetnek máshol.
Persze lehet hibás flashelés eredménye is, de kérdem én, hogy lehet az, hogy nekem miért nem sikerült sose rossz telefont csinálnom itthon, miközben én csak a virtuális USB flashert használom, nincs is FLS-5-öm vagy más célhardverem, ami egy szervizben előfordulhat?
-
Ez akkora baromsag hogy megerdemli a kulon valaszt. A legszomorubb a dologban az, hogy komolyan is gondolod valoszinuleg
Megis mit kepzelsz, mi a kulonbseg a kulfoldi es az itthoni piacra szant telefonok kozott? Mibol gondolod, hogy a szervizes beletaknyolja a magyar nyelvet a telefonba, esetleg maga forditja le az uzeneteket, ahelyett, hogy a Nokia hivatalos szoftverevel (gyk
Phoenix) a Nokia hivatalos szoftveret flasheli fel?Megjegyzem, igy bitre pontosan ugyanaz az eredmeny, mint ha magyar telefon lenne induláskor. Nincs hímpor rajta, ami a mókolástól lepereg és meghülyül a telefon.
Sőt, a gyakorlat azt mutatja, hogy van olyan régió, aminél stabilabb a magyar szoftver
Ezeket egyébként már a másik topikban, ahol a "szakértőknek" felvetetted ezt a gondolatot, sokan mások is leírták, aztán érdekes mód nem reagáltál rá többet.
Kíváncsi lennék, hogy mégis mivel indokolnád az állításaim ellentétét.
-
De ki maradna a Symbiant foltozgatni? Visszaolvasva a tortenelmet, peldaul a kernelfejlesztok kremje az EPOC-Symbian atmenetnel lelepett, es ugye most is rugdosnak ki fejlesztoket tonnaszam. Nem vagyok annyira idealista, mint Misaly volt valahol, hogy csak a kompetens fejlesztoket hagyjak meg, a ballasztot meg kilokik.
Sanya: ja persze.
-
válasz
Quasi_modo #87 üzenetére
Nekem meg van egy fájdalom-tűréshatárom, ami fölött már nem éri meg szarozni vele. A hogyannal van a baj.
-
válasz
Quasi_modo #85 üzenetére
Csak nem a láncfűrész kerregését hallom?
Nem tudom, engem már 3rd Editionön is agyvérzés kerülgetett, amikor egynél több ikont kellett más helyre áthelyezni. Pedig akkor még csak alternatívája se volt.
-
válasz
Quasi_modo #80 üzenetére
Ezt jo tudni, mondjuk a trendiseg belekeveresetol alapjaraton verszemet kapok egyebkent is.
A mappas rendszerrel sincs onmagaban baj egyebkent, azzal viszont igen, hogy nincs ket azonos menustrukturaval ellatott keszulek, illetve ha idiota aki az aktualis menut tervezi, es irrealis helyre rakja a dolgokat. Pl. Sation az Organizerbe sikerult betenni (az ora, a naptar es az egyeb irodai cuccok melle) azt hiszem az App Managert. (Mar nem 100%-os az emlekem, de tudom hogy valamire sokat vadasztam mig meglett.)
BTW, ez tenyleg hagyatek.
-
Es egy kis Android, hogy ne tunjek egyoldalunak. Androidon egy alkalmazast kirakni a fokepernyore harom lepes: alkalmazaslista megnyitasa, tap and hold az ikonra, majd a kivant helyre huzas a desktopon.
S^3-on ehhez a shortcuts widget opcioiban egyesevel kell az ikonokat beallitani, mindig a teljes alkalmazaslista szoveges verziojabol kimazsolazva.
Aki szerint a a ketto egyenerteku, annak ajanlom a lancfuresszel maszturbalast, az is tisztara olyan mint a szex, csak nem annyira trendi.
-
válasz
Quasi_modo #77 üzenetére
Ezt nem akartam a fórumon is leírni korábban, de talán mégis van értelme, hiszen a mappákkal kapcsolatos: itt is nagyon jól látszik, hogy nem gondolkoztak sokat a felhasználókon.
Számold össze, hány parancs kell ahhoz, hogy két ikont egy újonnan létrehozott mappába rakj, és számold össze mennyi ez iOS4-en.
Segítek.
S^3 : Options*, Organize*, tap and hold az első ikonon, Move to folder*, New folder, névbeírás, OK*, második ikonon tap and hold, Move to folder, mappa kiválaszt, OK az Organize módból kilépéshez. Tizenegy lépés.
iOS4 : Tap and hold az első ikonon, drag a második ikonra, opcionálisan névbeírás (a Store-os kategória alapján automatikusan nevet kap a csoport), Home gomb. Három vagy négy (egyedi név) lépés.Az nem az iOS majmolása, ha a felesleges lépéseket kihagyják (megcsillagoztam a triviálisan elhagyhatókat).
-
válasz
Pikkolo^^ #41 üzenetére
Van aki meg azért, mert nem erőltetik túl a felhasználóbarát érintőképernyős kezelőfelület fejlesztését (nem az Apple-másolásról van szó, vagy a mappás menüről, hanem a popup menükről, konfirmációkról, unintuitív koncepciókról), mások meg azért, mert egy bugos szar.
Hupsz, most látom, hogy régebbi hozzászólásra sikerült válaszolnom.
Mindegy, ezt még ebben a topikban úgyse írta senki így. Csak összefoglaltam, nem akarok új harcot indítani. -
válasz
Lord Zero #57 üzenetére
A második pontban elég halvány kifogásokat mondasz. Egyrészt azért a GSM boltos se most kezdte a szoftverflashelést, másrészről alapból se értem, hogy mi ez a nagy mítosz az "eredeti magyar" Nokiaszoftverek körül, ugyanaz a forrás, tipikusan ugyanaz a build, ugyanazon a hardveren...
-
"így természetesen sok alkalmazás készült/készül rá."
Kepzelodni tetszik? Vagy valahogy mashogy definialod a sokat? Ne kergess illuziokat, Symbianra fejleszteni a poklok pokla, a Qt, ami valtja pedig meg messze nincs kesz. Most varhato majd fordulat ahogy a Qt kinovi a genetikai betegsegeit, illetve felfut az S^3. De a mult/jelen nem valami szep.
Persze el lehet adni egy telefont egyetlen killer alkalmazassal: erre van az Ovi Maps. Nem veletlenul in-house, meg ha a UI leszarja az S60 design guideline-okat, akkor is.
-
Bullshit
Arra játszanak, hogy a nép úgyse ismeri a Symbian történelmét, így rákenhetik a Symbian Foundationre az egész égést.
Kumite: Így van, ott talán a legjobb rendszer. Kár, hogy 5th-re csak annyi jutott, hogy megnyomták a felbontást egy kicsit, illetve belegányolták az érintéseseményeket. De ezt is a Nokia csinálta egyedül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 - 128 GB - fekete - (146)
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest