Új hozzászólás Aktív témák
-
wittman
aktív tag
Nagyon szívesen!
Lett volna még egy négy éves Redmi Note 2-es versenyző is, de éppen a fiam játszott vele. Már ő nyüstöli.
www.vmh59.hu
-
wittman
aktív tag
Teljesen mindegy. Az SD kártyával lévő SLOT a SIM1-es port. Az önálló a SIM2-es.
Arra figyelj, hogy NanoSIM kell.
www.vmh59.hu
-
wittman
aktív tag
Párnapos használat után azt kell mondanom, hogy nagyszerű telefon lett a Redmi 6.
A feleségem használja, első feltöltés után majdnem három napig bírta az akku, film, net, faszbuk mellett.
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a remek telefont!
Amit hiányzik róla:
- infraport
- értesítési LED szín állítási lehetőség.Cserébe azért nagyon sok jó dolog van benne.
Például amitől féltem, hogy ekkora képernyőhöz a 720-as felbontás kevés lesz, de kellemesen csalódtam, remek képernyője van!
www.vmh59.hu
-
wittman
aktív tag
Szia!
Most volt időm csinálni hangrögzítő tesztet. A megosztott drive-os mappában találsz három felvételt, fájlnevek alapján látod milyen telefonnal csináltam.
Mindegyik készüléken ugyanazok a beállítások vannak(felvétel minősége: Magas(MP3 - 192kbit/s), ugyanaz a zene, ugyanazon ponton voltak a telefonok a felvételkor.
forrás: Youtube házimozira kihangosítva 2 csatornás sztereó módban.
Xiaomi Redmi hangrögzítő teszt
Konklúzió:
1. helyezett: Redmi 6.
2. helyezett: Redmi Note 4X Qualcomm
3. helyezett: Redmi 4A
[ Szerkesztve ]
www.vmh59.hu
-
wittman
aktív tag
"Tok nincs a dobozban."
@Skillet: Én az asszonynak tegnap adtam oda, abban alapból 8.1-es Droid van global stabil Miui 9.6.14-re frissítve. Miui 10-est biztos megkapja, talán a 9-es droidot is.
[ Szerkesztve ]
www.vmh59.hu
-
wittman
aktív tag
válasz Graphics #103 üzenetére
Eustock-ból rendeltem a feleségemnek(Redmi 4A-ról költözött át). Tok nincs a dobozban. A telefon Global stabil ROM-mal jött 9.6.4-es verzió, frissült is 9.6.14-re.
Ahhoz képest, hogy 720-as HD, teljesen rendben van a képernyő. A telefon maga nagyon gyors, kamera teljesen rendben van.
Ennyit gyorsan, még egy napos a készülék.
@klepto: tettem bele sd kártyát a két SIM mellé, és nem fésüli össze a belső tárhellyel.
A2Lite=Redmi 6Pro
[ Szerkesztve ]
www.vmh59.hu
-
wittman
aktív tag
Feleségem ilyet kap tőlem, Redmi 4A-ról költözik át.
Eustock-ban szeptember első felében érkezik.
[ Szerkesztve ]
www.vmh59.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gumi és felni topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest