- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Vivo Y28 - okkal marad az árnyékban
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- MIUI / HyperOS topik
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
Ha valakinek esetleg van a fiókban összetört kijelzőjű Redmi6A-ja, vagy netán véletlen összetöri a közeljövőben, kérem, írjon nekem, vevő lehetek a telefonra, mert az enyémben meg az alaplap ment tönkre...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
Ez is meghalt.
TWRP flesselés után se recovery, se fastboot, se semmi. Itt tesztpontot sem találok.
(Pontosabban amit a kis indiai a yt videón mutat az $z@rt se ér...vagy nem is tesztpont)
Csak szabályos időközönként rezeg (mintha néma üzemmódban rezegve csengene)
Utánalolvastam amennyi időm volt rá, EMMC halál, azt meg én nem fogom kicserélni.
Hétvégén veszem a nagykalapácsot és "Jerry rig everything"-et fogok játszani.
Az biztos, hogy soha többé MTK...
Szóval innen is búcsúzom.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
Redmi6A-ra is megérkezett a MIUI11
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
válasz
Milestone2 #317 üzenetére
Úúúú bazz'. Tényleg. Hát nem vagyok valami naprakész. De tényleg ott van, most már látom a feliratot.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Milestone2
nagyúr
Van egy ikon...be köll kapcsolni.
Nyilván itt is érvényes a három utasítássor...attól függően mit szeretnél
Teljes törlés - flash_all.sh
System frissítés - flash_all_except_data_storage.sh
Teljes törlés, BL zárással - flash_all_lock.sh
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Milestone2 #315 üzenetére
a feliratot nem lattam, de amugy oke.
tehat akkor sima sh, elotte meg +x.
jeeeee!B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Milestone2
nagyúr
Csináltam egy videót, remélem nem törli a zene miatt a YT
Akit érdekel, hogyan lehet könnyen Linux alatt Xiaomi telefont flesselni
https://youtu.be/KkBy1bGETsY
Írtam rá feliratot is, remélem látszik, mert k. sokat szenvedtem vele.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
válasz
Milestone2 #311 üzenetére
Gondolkodom egy ilyesmin gyerekeim nagymamájának (anyukám). 76 éves, de próbál a maga módján haladni a korral.
Talán egy ilyen jól jöhetne neki... Karácsonyra, vagy Mikulásra.
vagy 7, 7A
szerk.: (Vagy kezdésnek egy Jiayu G2F)
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Milestone2
nagyúr
Global Stabil v10.3.6.0 OCBMIXM
frissítés érkezett ma...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
Van itt egyáltalán élet?
Használ még valaki 6A-t?
Most jelöltek ki Global Stable Pilot Testernek.
Vennem kellett egy ilyet.
De ez egy nagyon halott készülék.
Így első ránézésre...
Másodikra is?Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
Látom ez egy kihalt rovat,
kevés ilyen telefon fut,
most teszttelefonnak,
a fordításhoz beléptem a klubba én is
egy 6A 3/32-vel..[ Szerkesztve ]
-
samir
tag
hello, olyan kérdésem lenne hogy 6A-nál belehet valahol állitani hogy mem. kártyára rakja az alkalmazásokat, játékokat, stb?
A Privát előny.
-
motocoder
aktív tag
Jön a Redmi 8 Pro 48 megapixeles kamerával.[link]
-
namegin
tag
Jött ma frissítés: MIUI V10.0.6.0.OCGMIFH.
System, Lockscreen, Status bar, Notification bar, Radio javításokkal. -
knorbi90
csendes tag
Sziasztok,
Kinéztem egy Xiaomi Redmi 6A 16Gb-os telefont, 32 ezer ft-ért.
Az lenne a kérdésem hogy megér ennyi pénzt ez a telefon?Még soha nem volt Xiaomi telefonom, a 16Gb belső tárhelyből mennyit foglal az android, mennyi az elérhető szabad hely? Illetve ez már teljesen magyar, a beállításokon belül is? Korábban olvastam hogy van olyan Xiaomi telefon amiben nem teljes a magyar fordítás.
Esetleg ennyi pénzért alternatívát tudtok ajánlani helyette?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
-
iref-h
tag
Sziasztok!
Vettem a napokban egy xiaomi Redmi 6 3/32 - es mobilt, feltettem tölteni, kb. 1 óra alatt elérte a 100%- ot, le a töltőről, és használatba vettem. A gáz az hogy néhány nap használat után olvastam el tüzetesen a használati útmutatót, ott olvasom, hogy az első töltés idejének 5 - 8 órának kell lennie. Az akkumulátor típusa 3000 mAh-s lítium-polimer.
Amúgy meg több helyen olvastam, hogy a mai mobiloknál semmi "szertartás" gyárilag formázva, azonnal használható.
A kérdés az, mi lehet az oka, hogy a használati útmutatóban a fenti időtartamot írják elő. Mit lehet tenni, ha a használati utasításban előírtakat kellet volna betartanom.
Üdv.: iref-h -
kazsmerlaca
senior tag
Redmi Note 6 Pro topik nincs?
Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire
-
válasz
WWallace #291 üzenetére
Nem is fogsz nagyon semmit, annyira nem észrevehető, a Redmi Note 5-ön se.
Ott van az. Fekete felületen fekete cucc nem fog látszani
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Kijött a Miui 10.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
WWallace
csendes tag
válasz
Graphics #290 üzenetére
Ez a két telefon volt az:
https://www.alza.hu/xiaomi-redmi-6-32gb-lte-fekete-d5355862.htm#parametry
https://www.alza.hu/xiaomi-redmi-6-32gb-lte-arany-d5355870.htm#parametrySikerült közben képet csinálnom a fekete készülékről:
Viszont ezek a képek nagyon csalókák, mert azóta került rá fólia, amin ott van a kivágás a közelségérzékelőnek. Viszont a kivágás alatt nem látni igazából semmit.
És egy kép az arany színű telefonról, amin egyértelműen látszik a közelségérzékelő:
[ Szerkesztve ]
-
válasz
WWallace #287 üzenetére
Akkor linket dobj a vásárlásról.
Gondolom online rendeltétek, akkro az emailek között ott a terméklink
De a Redmi 6A és a Redmi6 előlapja is azonos , tehát nézd meg jobban, nincs-e ott véletlen mégis az a lyuk.
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
WWallace
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete vettem két Xiaomi Redmi 6-os telefont. Néhány napja képernyővédő fóliát akartunk venni, és akkor döbbentünk csak rá, hogy a két telefonnak nem egyforma az előlapja: az egyik készüléken a beszédhangszórónak csak a bal oldalán található "lyuk" (ez lenne a szelfikamera), a másik oldalán viszont nincs semmi (ha jól tudom, ez lenne a fény- és közelségérzékelő).
Mindkét telefon (egyébként Alzától vettem) a doboza és a papírjai szerint Redmi 6 Global Version, és maga a telefon is a beállításokban modellként Redmi 6-ot ír ki. De hogyan fordulhat elő akkor, hogy nem egyforma a két telefon előlapja?! Láttatok már ilyen Redmi 6-ot?
Köszönöm!
-
Cyrin
addikt
szinte végig dicséri, ennek ellenére a csak tetszett plecsni. karcolódik? úgyis tokot tesz rá mindenki. infra? nekem van a 4x-ben, szinte sose használom. redmi5 jobb? a gyengébb 450-es snapival, gyengébb kamerával, meg a nagy méretével, amikor mindenki sírt a 4x után, hogy nem kapni normál méretű telefont?
[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
Hali!!
Gyütt teszt a mobilarénán.
-
Cyrin
addikt
már többször észrevettem hogy a telefonálásnál szakadozik a hang, azaz aki telefonál a redmi 6-tal őt nem érteni.
ma is volt panelból hívás, nem értettem mit akar mondani.
vodafone kártya. ötlet? -
namegin
tag
Szia! A 4A kibír nálam bő egy napot, de mivel biztos ami biztos naponta rátöltök, ezért nem izgat különösebben, hogy a R 6 hány napot bír. Az látszik, hogy egyet röhögve kibír. Másfelől, mivel még nem költöztem át teljesen ezért nem tudok releváns összehasonlító fogyasztási adatokat mondani.
-
Skillet
addikt
És a 4A mennyit tud?
Anélkül fogalmunk sincs, javult-ehátha más is tud írni rá valamit.
(273) namegin
Szerintem teljesen felesleges a hasonlat, az AnTuTu is.
Gyors a cucc, az a lényeg, és azt kell mondjam, már a méretét is kezdem megszoknipedig ezt nem gondoltam volna
[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
matta2003
tag
Sziasztok!
Külföldről rendelt valaki REDMI 6 4/64-es verziót?nem 21 éves vagyok...
-
namegin
tag
Antutu teszteredmények a konyhából:
Xiaomi Redmi 4A (belakva)
Antutu 43266Xiaomi Redmi 6 (szűz új)
Antutu 75817És csak alig nagyobb a készülék.
Meg vagyok elégedve eddig a váltással. ;-)
-
Skillet
addikt
Pontosan melyik app, ki a készítő? Egy valamit felraktam, Sky map (megasoft). Beállitásokban kikapcsolva a gyro-t, működik. Hogy normálisan, azt nem tudom, mert most látom először ezt a programot.
Melyik appot nézzem meg?Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
ironbed
aktív tag
Srácok, valaki nézne nekem egy StarTrackert, hogy normálisan működik-e a giroszkóp nélkül?
Ettől tenném függővé hogy ez vagy a Mi A2 Lite. Azt néztem ki, de rengeteg körülményes dolog van az Android One miatt. -
Skillet
addikt
válasz
jolajola #264 üzenetére
De. Letöltöttem, kipróbáltam. Azért írtam. De nem húzásra működik, hanem talán dupla koppot állítottam be.
Amúgy ilyesmi miatt nem megvenni egy telefont, szerintem rossz ötlet.
Rengeteg app van, jópofa megoldásokkal. A kijelzőhöz is vannak. Ott sokkal egyszerűbb megoldani azt is, amit te keresel.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Skillet
addikt
válasz
jolajola #260 üzenetére
A felső sáv lehúzása müködik külön programmal. Play-ből a fingerprint kereső szavat beírva az első találat, egy piros ujjlenyomat logo. Ebben beállítható az, amit te szeretnél. Mondjuk, amit én szerettem volna, hogy kapcsolja le a kijelzőt, az nem jött össze.
-
Skillet
addikt
Nálam eddig hiba nem jött elő. Fagyások, melegedés nincsen. Nálam a Bt headset is rendesen teszi a dolgát.
1 nap alatt ki lehet végezni, ha valaki nekifekszik, de most pl 49%-on vagyok és tegnap reggel 6 óra körül vettem le a töltőről. GPS, Bt, wifi, mobil net mindig be van nálam kapcsolva.
Úgy tűnik egyben van a cucc, nem recseg, nem ropog. Hátlap műanyag. A hátuljáról lekopik a MI logo.
Az ujjlenyomat olvasó villámgyors, pontos.
Fényképek és videók nekem bőven megfelelnek. Van egy jópofa effekt is fotózásnál, amikor a fotózott személy éles, de a hátteret elmossa... Ez olyan kis profi hatást kölcsönöz neki.
Passz, kb ennyi. Ha valamire kíváncsi vagy, megnézem.
Tegnap mondjuk belefutottam egy olyanba, hogy asszony átküldött egy videót Viberen, de nem tudtam megnyitni... Azt írta ki, hogy nem támogatott felbontás[ Szerkesztve ]
-
endib
tag
Aki már használja pár hete,mondana róla véleményt?
Sebesség, akku idő, fénykép minőség, összeszerelés -
Skillet
addikt
válasz
jolajola #256 üzenetére
Ez eléggé gyenge a sáomitól. Asszonyka moto e4-én pl nem csak feloldani, de le is lehet zárni vele a kijelzőt. És ki lehet vele váltani a 3 funkció gombot is (ház, vissza, menü). Nem igazán értem. Talán külön app telepítésével... Ki kell próbálni. Sajnos biztos lesz olyan, amihez root kell.
-
-
jolajola
újonc
Sziasztok! Örülnék, ha segítene valaki, akinek Redmi 6-a van. A mintaboltban azt mondták, hogy az ujjlenyomatolvasó lefelé érintésével nem lehet lehúzni az értesítő sávot, majd később egy ismerős állította, hogy az lehetetlen, mert hogy az a funkció az Oreo része. Persze balgaság volt, hogy nem néztem meg jobban a beállításokat ez ügyben, de most már így jártam, viszont nagyon érdekelne, hogy működik-e vagy sem ez a funkció? Köszönöm, ha segítetek és elnézést, ha volt már a kérdés!
-
Skillet
addikt
válasz
Biluxzsolt #249 üzenetére
milyen hibákat írtunk?
-
gyuri2008
veterán
Biztonsági mentést milyen programmal lehet készíteni a pc-re a telefonról?
-
Nagya21
addikt
válasz
realmadrid #252 üzenetére
HAli!
Átállítod a régiót indiai-kinai-ra.
Majd az ujjlenyomatnál megjelenik az arcazonosító.
-
realmadrid
aktív tag
Sziasztok, Redmi 6-ban hol lehet beállítani az arcfelisemerést ? Köszi.
A sas nem vadászik legyekre
-
Cyrin
addikt
válasz
Biluxzsolt #249 üzenetére
nem kapott. még csak most kezdik kitolni stabil ágon pár készülékre.
-
Biluxzsolt
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki ez lesz a 14. Xiaomi telefon a családban. Redmi 1S-el kezdtük, most is épp 5 különböző típusú üzemel teljes megelégedéssel.
Vissza olvastam, hogy milyen hibákat írtatok, de ez nekünk nem probléma.
MIUI 10-et még nem kapott?Üdv.Bilux
"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
válasz
noorbertt #247 üzenetére
Nem, nem egy kategóriáról beszélünk
[ Szerkesztve ]
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Van egy OnePlus 3 telefon, szerintetek érdemes váltani redmi 6-ra? -
-
Chati77
újonc
Sziasztok. Ismerősnek ajánlottam a a Redmi 6-ot, mert nekem korábban Redmi Note 4, most pedig Redmi Note 5 Pro van. Ma megérkezett a telefon a GlobalStore-tól. Nem lehet bekapcsolni, próbáltam töltőre tenni, de egy óra töltés után sincs semmi. A led villog töltőre dugva. Hosszú bekapcsolásra rezzen és egy kis ideig folyamatosan világít, ugyanez van bekapcsoló és hangerő gomb egyszerre nyomására. Van még valami, ami megpróbálható vagy csere?
-
Skillet
addikt
Nálam nincsen headset (Bt) eldobálós gond. Ma is szinte egész nap használtam, de semmilyen problémát sem tapasztaltam. Egyre inkább tetszik a telefon. Időzített repülő mód helyett találtam egy időzített ki/bekapcsolás lehetőséget. Nekem ez is hibátlan.
-
Nagya21
addikt
Hali!!
Möggyütt.
Naon faja.kellően gyors.
Látszik a kijelzőn spóroltak, az 5A-n jobbak a betekintési szögek.
Antutu 7.1.0-án 75863 at hozott
cpu:36968
gpu:11891
ux:19377
mem:7627Zenfone 3 : Snapi 625:77732
cpu:38648
gpu:12830
ux:21505
mem:4749Fényképező teszt alatt.
Üdv Nagya
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Skillet
addikt
Megnéznétek nekem, hogy nálatok működik-e a megüresedő ikonhelyek kitöltése?
A kamerára a dupla hangerő le gyorsindítást vajon hol kapcsolhattam be? Nem találom.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
-
matta2003
tag
Az itt lévő Redmi 6 tulajdonosok honnan és melyik modellt szerezték be?
nem 21 éves vagyok...
-
eXodus
őstag
Redmi6-ban nincs giroszkóp. (Vagy nincs hozzá driver)
Az esetek többségében a giroszkópot ki lehet váltani más szenzorral.
Ritkább esetben nem. pl: sky map: ott options/diagnostics és a gyroscope rész üres (A program több szenzor adataiból számolja a mozgást.)
Ez azért fekete pont a xiaominak h 2018ban kihagyja a giroszkópot bármelyik telefonjából.#222 hszben lévő képernyőérintés problémája másnak nem volt? Ha nem akkor ezt hogy lehetne gariztatni h ritkán jön elő a hiba?
-
Nagya21
addikt
Hali!
Egyrészt, hogy visszataláljak.
Másrészt valszeg holnap hozza futár az eustock-tól.
Tartalék teló leszen, egy 5A-vált le.
-
válasz
SparrowG #228 üzenetére
Tegyél fel egy játékot, és próbáld ki. Több javaslat nincs.
-
SparrowG
csendes tag
Mi működik??? Ami nincs benne az nem működhet. A kép álló vagy fekvő elforgatását az accelerometer érzékelő végzi, nem a giroszkóp.Szóval ez a része a cikknek igaz, hogy nincs benne.Próbáld ki egy 360 fokos videóval...A sim foglalatokról tényleg nem valósat îrtak. 2 nano sim és egy micro sd slot van
-
Skillet
addikt
válasz
SparrowG #224 üzenetére
Nem értem miért rugózol még mindig a gyro-n. Már le lett írva, hogy működik, akkor mi a baj? Próbáld ki te is, ha nem hiszed. Vagy nálad nem működik???
Szerintem ez a teszt eléggé gyenge. Többek között a SIM-ekről is zagyvaságokat írnak.Skacok: 2 SIM-et tud fogadni, mindkettő nano!!! És a két SIM mellé befér egy micro SD is, nem az egyik helyére!!!
(#225) matta2003
Az egy redmi 6A, nem redmi 6. Mármint a képen, amit linkeltél.[ Szerkesztve ]
-
matta2003
tag
válasz
SparrowG #224 üzenetére
Azt írják:
"A készülék két SIM kártya foglalatot kapott, egy nanot és egy microt képes fogadni, az egyiket pedig SD kártyával helyettesíthetjük. A beszédhang kiváló, mind a hívó, mind a beszélő tökéletesen hallja a másik oldalt, ami leginkább a duális mikrofonmegoldásnak köszönhető."Videókban úgy tűnt, hogy 2 nano sim + SD kártya.
A REDMI 6A szétszedős videóban úgy tűnik, hogy van slot a 2 SIM-tálcának, csak a borításon nincsen lyuk... KÉP
Mi az igazság?
szerk.:
közben megtaláltam ezt a videót: VIDEÓ[ Szerkesztve ]
nem 21 éves vagyok...
-
SparrowG
csendes tag
Egy tesz, amiben megerősîtik a gyro hiányát.
https://rendeljkinait.hu/xiaomi-redmi-6-okostelefon -
eXodus
őstag
Volt már valakinek ilyen problémája a redmi6-tal:
Ha a képernyő széléhez közel érintem meg a kijelzőt, akkor néha úgy érzékeli mintha hirtelen swipeoltam volna.
De csak néha... valamikor gyakrabban jön elő, valamikor minden rendben.Képernyőtesztelő appban ez így néz ki:
[kép]Ez bug v feature?
-
Lehet, de szerviz szempontból ez tök korrekt.
Szerintem persze
-
-
matta2003
tag
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.
Adott egy P8 Lite, akksi csere után is gyorsabban merül a kelleténél. Vettem egy Redmi 6-t, ugyan azt a sim kártyát bele rakva az is gyorsan merül. Lehetséges, hogy a sim kártya a bűnös, vagy én fogom ki az ilyen telókat? -
Skillet
addikt
válasz
gyuri2008 #211 üzenetére
Nem teszek rá semmilyen tokot. Egy "zoknit" szeretnék majd rá és ennyi. Meg persze várom a nillkin tempered glasst (kár, hogy nem gorilla, az nagy kincs).
Ami még nagyon érdekel, elfér-e a hátlap alatt egy fém lap (a mágneses autós tartó vékony fémlapja). De előbb megvárok egy YouTube videót, a hátlap leszedéséről.És még egy... A kamera "üvegére" kellene egy kis fólia. Így, hogy ennyire kiáll, könnyen sérülhet.
[ Szerkesztve ]
-
Hogyan tudná már?
Mediatek chip van benne... Nem fog akkor Qualcomm megoldást tudni
-
ironbed
aktív tag
Valaki próbálta már Qualcomm Quickcharge töltővel?
Tényleg nem tudja?[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
Időzített repüléshez gondolom root kellene?
A hátlapon tényleg kopik a cucc, eléggé gáz egy 1 hetes telefonnál[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
Ki/bekapcsolás után nullázódik akkumulátor fül alatt, hogy mennyit futott a telefon mióta le lett húzva a zsinorról. Ez így eléggé vicces
Most megint ki/bekapcsoltam és most megmaradtak az adatokna majd kiderül...
[ Szerkesztve ]
-
-
SparrowG
csendes tag
Picit cikinek találom a Xiaomira nézve ,hogy a festékkel spóroltak a hátlapon.Először amikor megjött a telefon azt hittem használt és azért ilyen halvány.Nem az lenne a cégnek az êrdeke,hogy jól láthatóan hirdesse a márkát? Szerintem picit bosszantó, tokot ide vagy oda...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Redmi sorozat évek óta megbízható és erős ajánlat a kategóriában, amire most dupla kamerával, mesterséges intelligenciával és friss hardverrel erősít rá a Xiaomi.
- Milyen Blu-ray írót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kinyílt a hétvégi hardvertrezor
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Automata kávégépek
- Robotporszívók
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...