- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
t72killer #27 üzenetére
Én meg annak örülnék ha végre nagyobb változtatások jelennének meg OS szinten, pl. nem értem miért nem lehet már végre megoldani az apponkénti hangerőszabályozást az Android főverzióban és miért kell rootolni és Magisk modulokkal szórakozni vagy különböző gyártók saját megoldásaira hagyatkozni (azt tudom Xiaomi a MIUI-ban implementálta már, nem tudom a többi gyártó hogy áll saját rendszerével).
A mai hardver ami a zsebünkben van már felér pár évvel ezelőtti laptopok teljesítményével, én szeretném többre is használni mostmár. Szóval én nem akarom hogy leragadjanak, jöjjenek csak azok a fejlesztések.
-
Frozen
addikt
válasz
t72killer #20 üzenetére
A droid technológiai szinten gyenge. Nem véletlen jőn evente egy teljesen új főverziószám. Érdemli lépés nem történt egy jó ideje benne. Lehet én nem vettem észre oké lehet kapott pár funkciót de nem olyan lényeges. Reklam szovegnek jo az uj telok melle hogy ezen mar uj van,de igazabol kb egy atlagfelhasznalo nem nagyon hasznalja ki ha igen eleg keves reteg.
Valamilyen iranyban fejlodni kell nekik hogy valami ujjat mutassabak mert elobb utobb eladhatatlan lesz a mobil igy hiszen idovel egyre tobben fognak arra ebredni amit leirtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged