- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
t72killer #27 üzenetére
Én meg annak örülnék ha végre nagyobb változtatások jelennének meg OS szinten, pl. nem értem miért nem lehet már végre megoldani az apponkénti hangerőszabályozást az Android főverzióban és miért kell rootolni és Magisk modulokkal szórakozni vagy különböző gyártók saját megoldásaira hagyatkozni (azt tudom Xiaomi a MIUI-ban implementálta már, nem tudom a többi gyártó hogy áll saját rendszerével).
A mai hardver ami a zsebünkben van már felér pár évvel ezelőtti laptopok teljesítményével, én szeretném többre is használni mostmár. Szóval én nem akarom hogy leragadjanak, jöjjenek csak azok a fejlesztések.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest