Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frozen

addikt

válasz mad823 #35 üzenetére

a helyzet az,hogy nagyon ki kezdték bővíteni a telefonokat az os révén.
    Emlékezünk vissza egy telefon célja a telefonálás és az üzenet írás egy időben igazából ez is csak a gazdagok /üzletemberek kiváltsága volt. De szép lassan rámentek a népességre,hogy nagy bevételt produkáljanak. Folyamatosan tesznek bele valamit ,hogy el tudják adni és az eredeti funkciót már lassan sokan alig alig használják. Van helyette már kamera ,különbőző alkalmazások stb amivel az os-nek meg kell bírkoznia. De az a helyzet hogy most már ezek is annyira régiek ,hogy 1 kamera helyett már 3-4 kerül bele ,csak hogy el tudják adni. Az os pedig valahogy gyenge lábakon áll ,mert a hardwer kezdi túlépni a rendszer képességeit. EZ annak köszönhető ,hogy van vevő és érdeklödési kör. Nyilván jó lesz az új os -is de kell neki idő mire kiforrja magát az,hogy ép mi lesz a neve az szerintem lényegtelen. Vagy a suliba ez is menőzős dolog lesz sokaknal hogy nekem ilyen os van a telon? :D
    Kész vicc minden esetre szerintem a telefonok jelenlegi tudásást és az os-ben rejlő lehetőségeket a felhasználok 95% nem használja ki (még akkor sem ha azt gondolják sokan magukról ,hogy igen) viszont kemény összeget fizetnek mindenért.

Ez kb olyan mintha lambott vagy ferrarit venne valaki budapesten aztán 50-70 től többel nem is tudna menni hivatalosan....de még a pályán is csak 130 :C

• Frozen

addikt

válasz t72killer #20 üzenetére

A droid technológiai szinten gyenge. Nem véletlen jőn evente egy teljesen új főverziószám. Érdemli lépés nem történt egy jó ideje benne. Lehet én nem vettem észre oké lehet kapott pár funkciót de nem olyan lényeges. Reklam szovegnek jo az uj telok melle hogy ezen mar uj van,de igazabol kb egy atlagfelhasznalo nem nagyon hasznalja ki ha igen eleg keves reteg.

Valamilyen iranyban fejlodni kell nekik hogy valami ujjat mutassabak mert elobb utobb eladhatatlan lesz a mobil igy hiszen idovel egyre tobben fognak arra ebredni amit leirtam.

Új hozzászólás Aktív témák