- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
BabMester #129 üzenetére
"Egységes töltő az EU-ba forgalmazott keszulekekhez és a lehető legkisebb ökológiai lábnyom hagyása."
Egységes az azt jelenti hogy ugyanolyan mindenkinek. De az Apple elé megy és nem ad egyáltalán. Bámulatos.
Külön csomagolva minden tartozékot, az valóban sokkal kisebb ökológiai lábnyomot erdedményez.Ha azt nyilatkozná le az Apple marketing részlege, hogy a mikulás létezik, akkor abban is újra hinnél?
-
joey04
titán
válasz
BabMester #129 üzenetére
de az átlag mindent tudó magyar inkább hőbörög, minthogy utánna nézzen miért történik az ami
igazi zsenik. és ha kész lesz a szabályozás, akkor kikerül szépen a kábel is. ott is megy majd a fikázás. én már akkor mondtam, hogy ez szopás lesz, amikor itt kijött a hír az eu-s szabályozásról. mondjuk azt gondoltam, sokan korlátoltak lesznek, és/vagy felhasználjak arra, hogy az apple-t fikázzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest