Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
Pl a tarcsazo nalam kepernyovaltaskor meg 2-3 masodpercig latszik homogen hatteren, aztan tunik el teljesen. én ilyet nem tapasztalok, legalábbis nem 2-3 másodpercig
direkt leteszteltem, egy percig max fényerővel nyomattam, és utána nyomát nem látom

milyen készüléked van?
-
Blyan
félisten
Szerintem ne tetézd, mert ez egyre rosszabb.
Szóval állandó jelenség, hogy odaég egy kicsit a kijelző? Igazán faszán hangzik. 
Ezek ilyen pszichés dolgok. Amíg valaki be nem nyögte, hogy pentile meg izé, addig senki nem foglalkozott vele. Amint kiderült,hogy a subpixelekkel megy a trükközés, akik érzékenyek a témára már is azt hesszelték, hogy hű de szőrös.
Ha most tetézed azzal, hogy odarothad pár mp-re a korábban látott hosszabb idejű kép a kijelzőre, na az aztán csak újabb felesleges hesszeléseket fog okozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- NVIDIA RTX 4090 24GB HP OEM verzió (kiváló állapotban)
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Szóval állandó jelenség, hogy odaég egy kicsit a kijelző? Igazán faszán hangzik.