Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Elnezesedet kerem, hogy nem szorakoztatlak elegge, de ha folyamatosan hulyesegeket beszelsz, gondoltam probalom elmagyarazni a dolgokat, de latom nem tudsz tullepni azon, hogy milyen sulyos problema is ez. Utoljara mondom NEM AZ. Ha nekem nem hiszel, akkor tenyleg probald mar ki, mert a vegen meg en erzem hulyenek magam, hogy lealltam veled vitatkozni....
-
Cathulhu
addikt
Sulyos jelenseg?
Mondom, lattad mar? Probaltad mar? jesszus, hogy nem unod....#106: S2, es mondom az elmult egy evben ketszer jott elo, meg az is lehet, egy specifikus rom sajatossaga volt. A lenyeg, hogy itt egyesek eloszerettel nagyitanak fel dolgokat, hogy a fogalmuk sincs rola, mirol is beszelnek

-
Cathulhu
addikt
Azt mondod a technika gyalazatos. Kerdem lattal-e mar ilyet eloben? Mert amit en mondok, az elmult evben 2x jott elo normal hasznalat mellett (es 2-3 mp-ig tartott). Ennel tartosabb beeges nincs, holott tobb orat netezek rajta minden nap buszon, opera mini toolbarjanak es a statusbarnak mar reg bele kellett volna egni, de lefenykepezhetem mindharom szervizmenus screent.
-
-
Cathulhu
addikt
Gagyi monitoron mas jellegu utanhuzas van. Latom mindenkepp arra akarsz kilyukadni mekkora gaz, de egyaltalan nem az. Igen elofordulhat, hogy homogen hatteren az elozo hatter elei 1-2 esetleg 3 masodperc alatt halvanyodnak el teljesen. OMG, nem er semmit az egesz, kukaba vele

Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- Mini-ITX
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen házat vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest