Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Elnezesedet kerem, hogy nem szorakoztatlak elegge, de ha folyamatosan hulyesegeket beszelsz, gondoltam probalom elmagyarazni a dolgokat, de latom nem tudsz tullepni azon, hogy milyen sulyos problema is ez. Utoljara mondom NEM AZ. Ha nekem nem hiszel, akkor tenyleg probald mar ki, mert a vegen meg en erzem hulyenek magam, hogy lealltam veled vitatkozni....
-
Cathulhu
addikt
Sulyos jelenseg?
Mondom, lattad mar? Probaltad mar? jesszus, hogy nem unod....#106: S2, es mondom az elmult egy evben ketszer jott elo, meg az is lehet, egy specifikus rom sajatossaga volt. A lenyeg, hogy itt egyesek eloszerettel nagyitanak fel dolgokat, hogy a fogalmuk sincs rola, mirol is beszelnek

-
Cathulhu
addikt
Azt mondod a technika gyalazatos. Kerdem lattal-e mar ilyet eloben? Mert amit en mondok, az elmult evben 2x jott elo normal hasznalat mellett (es 2-3 mp-ig tartott). Ennel tartosabb beeges nincs, holott tobb orat netezek rajta minden nap buszon, opera mini toolbarjanak es a statusbarnak mar reg bele kellett volna egni, de lefenykepezhetem mindharom szervizmenus screent.
-
-
Cathulhu
addikt
Gagyi monitoron mas jellegu utanhuzas van. Latom mindenkepp arra akarsz kilyukadni mekkora gaz, de egyaltalan nem az. Igen elofordulhat, hogy homogen hatteren az elozo hatter elei 1-2 esetleg 3 masodperc alatt halvanyodnak el teljesen. OMG, nem er semmit az egesz, kukaba vele

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő