Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz AxBattler #359 üzenetére

Én azt látom amúgy az eddigiek alapján, hogy a Xiaomi szoftvere, feldolgozás, HDR, AI még mindig gyengus. Ettől függetlenül persze vannak jónak mondható fotók is. Illetve ebben a kategóriában még mindig a jobbak között van. Csak kicsit túl lett "marketingelve" a kamera tudása.

Ennél a telefonnál is látok gondokat a fény megfelelő "mérésével". Több helyen is látni kiégett részeket, vagy elmosásokat. Gyanítom pár helyen a megfelelő beállításokat sem találja el. Sok minden manuális beállítás mellett sem korrigálható. Na meg nincs is mindig arra ideje az embernek, hogy keresgélje a megfelelő beállítást.

Nyilván ez a telefon nem járt még a kezemben, csak a tesztek alapján tudom megítélni. De sok Xiaomi -nál van ezzel gond. Ahogy látom ez is hasonló problémákkal küzd.

Ez már lassan megszokott, hogy a Gcam javít azon, amin a Xiaomi nem tud (vagy nem akar?).

Szerk.:
    Nekem eddig mindegyik Xiaomi telefonnál mérföldes különbségek voltak a stock app és a Gcam között. Főleg nem teljesen ideális, vagy rosszabb fényviszonyok mellett.

törölt tag

válasz AxBattler #357 üzenetére

Érdemes lesz majd megnézni Gcam -mal is a tudását. Gyanítom bőven lesz fejlődés a mókolatlan ROM -os, stock kamerás képekhez viszonyítva.

Persze azt is tudom, hogy ez sokakat nem hoz lázba, mert nem szeretnének mókolni.

Új hozzászólás Aktív témák