Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Sidious
senior tag
"De tovább megyek az s7 edgre semmit se kell telepíteni ahhoz hogy konkrétan minden funkciót tudjon olyan szinten hogy még a gyári fájlkezelő is tud tömöríteni.. "
Azért ez elég nice!

"És a legdurvább hogy nem kell külső kamera progi se a raw hoz se a felbontás állításhoz se semmihez.."
A gyárilag RAW-ot én is várom iOS 10.1-el, főleg PS-nél is lightroomnál jönne jól nekem.
Amire igazából ki akartam hegyezni a dolgot, az az, hogy pl. egy i5 ami 2012-es és egy SGS 3 ami úgyszintén az hivatalos gyári update-ek után, out of the box szinten használva mit tudnak rendszer szinten. Ami nekem "furcsa" volt, hogy egy SGS 2 ma is full használható "mindenre". Azért SW szinten kevesebb dolgot kapnak meg jellemzően a Droidos eszközök a gyártói feature-ökből, mint az iOS-es készülékek, ahol gyakorlatilag pár dolgot leszámítva, ami HW szinten nem játszik az nem kerül csak be az update-be és ez az update időszak simán 4-5 év is. A másik meg, hogy pl. a Samu ChatOn se hiába halt meg. Még az iMessage több, mint 1 milliárd eszközön (iPhone, iPad, iPod Touch, Mac) működik az ökoszisztéma miatt és Out of the Box megvan, (ha pedig nem iOS-es készülékre írsz, akkor SMS-ként megy ki az üzenet, addig ilyen saját próbálkozásokat a Doridos gyártók nem tudták rendesen kivitelezni. A ChatOn 2012-ben 100 milliós bázissal működött, 2013 végére vége is lett. Váltotta a Hangouts (amúgy nagyon helyesen
) Ergo a lényeg: Gyártói okos megoldások, majd a későbbi update-ekkel egyre kevesebb feature átvitele az újabb modellből, ezzel is kényszerítve a váltásra, ill. lehet nincs is rá programozói keret és idő VS alapból sok feature-el rendelkező, (de ugyan úgy okostelefon lévén alkalmazásokra használatára szoruló) rendszer teljes ökoszisztémával és jó SW update-el/upgrade-el. -
Eclips21
őstag
Tök igazad van most épp 6s plus-t használok de s7-ben tényleg szinte minden benne van, egy Note 7-nek meg konkrétan nulla alternatívája van. Mondjuk a force touch valami isten király dolog (még ha nem is hinné az ember, én se hittem míg nem lett ilyen telóm) 1 dolgot tudok ami nincs a samuban AssistiveTouch XD de van rá program vagy 100

-
Lord Sidious
senior tag
Azt, hogy melyik iPhone 7-ben van Wacom kijelző nem tudom, csak azt, hogy a mérések szerint az eddigi legjobb kijelző van benne sok szempontból.

De nem hiszem, hogy WACOM kijelző lenne a Note 7-ben.
főleg, hogy a Wacom is inkább AHVA LCD (proprietary IPS) kijelzőket részesíti előnybe, nem az AMOLEDEKET
Attól, mert használhatsz hozzá Pen-t, nem lesz Wacom a kijelző 
Az, hogy 2048 szinten érzékel stb. tök jó, tényleg. Szép teljesítmény, de ezt ki is használod egy >6"-os eszközön? Mert mondjuk egy 13,3"-os tabletnél még látom értelmét. Sőt.
-
_cHAos_
aktív tag
Nem Ios Android összehasonlítás, csak egy hozzá nem értő okoskodása.
Egyikben iPhoneban sincs Wacom sőt tudtommal értelmes droidos Flagshipekben sem, ezért nagy kár érte, pedig jó kis notesz lett volna.
Aki arra használta volna a Note7-et, amire tervezték, annak Androidon sincs alternatíva, ez továbbra sem Android vs Ios, hanem notesz vs nem notesz. (Többször nem írom le
)#40 Lord Sidious: régi Noteokban 1000 különböző erősségű nyomáspontot érzékelő Wacom volt tudtommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

főleg, hogy a Wacom is inkább AHVA LCD (proprietary IPS) kijelzőket részesíti előnybe, nem az AMOLEDEKET