- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eclips21
őstag
atya isten XD azért az jóval nagyobb mint a note 7
(#88) Lord Sidious fuuu hát az SE-nek valami iszonyat hulladék kijelzője van nem is értem azt a telefont mondjuk az árán meg is látszik
nekem volt SGS1-em amiben konkrétan elhaltak a kék pixelek XD meg S2-m is de az csak bezöldült mint az állat XD s4-emnek semmi baja még mindig meg van (ezt úgy mondom hogy most 6s plus-om van semmi fanatizmus nincs bennem)
-
Eclips21
őstag
válasz
Lord Sidious #82 üzenetére
Mondjuk én nem értem a google-t hogy miért nem integrálja bele a üzenetek app-ba hogy droidra ingyen lehessen küldeni neten "sms"-t mint az imessage-ben szerintem ehhez nem kell nagy tudás, amúgy annyit nem spórol az ember vele inkább csak hülyülni szoktam imessage-ben mert mindenkinek fent van a facebook messenger is (persze ez magyarországon van csak így máshol viber, whatsapp, hangout) szóval szerintem semmi előnye nincs.
-
Eclips21
őstag
Tök igazad van most épp 6s plus-t használok de s7-ben tényleg szinte minden benne van, egy Note 7-nek meg konkrétan nulla alternatívája van. Mondjuk a force touch valami isten király dolog (még ha nem is hinné az ember, én se hittem míg nem lett ilyen telóm) 1 dolgot tudok ami nincs a samuban AssistiveTouch XD de van rá program vagy 100
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged