Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lord Sidious

senior tag

válasz Szakiii #77 üzenetére

"De tovább megyek az s7 edgre semmit se kell telepíteni ahhoz hogy konkrétan minden funkciót tudjon olyan szinten hogy még a gyári fájlkezelő is tud tömöríteni.. "

Azért ez elég nice! :)

"És a legdurvább hogy nem kell külső kamera progi se a raw hoz se a felbontás állításhoz se semmihez.."

A gyárilag RAW-ot én is várom iOS 10.1-el, főleg PS-nél is lightroomnál jönne jól nekem.

Amire igazából ki akartam hegyezni a dolgot, az az, hogy pl. egy i5 ami 2012-es és egy SGS 3 ami úgyszintén az hivatalos gyári update-ek után, out of the box szinten használva mit tudnak rendszer szinten. Ami nekem "furcsa" volt, hogy egy SGS 2 ma is full használható "mindenre". Azért SW szinten kevesebb dolgot kapnak meg jellemzően a Droidos eszközök a gyártói feature-ökből, mint az iOS-es készülékek, ahol gyakorlatilag pár dolgot leszámítva, ami HW szinten nem játszik az nem kerül csak be az update-be és ez az update időszak simán 4-5 év is. A másik meg, hogy pl. a Samu ChatOn se hiába halt meg. Még az iMessage több, mint 1 milliárd eszközön (iPhone, iPad, iPod Touch, Mac) működik az ökoszisztéma miatt és Out of the Box megvan, (ha pedig nem iOS-es készülékre írsz, akkor SMS-ként megy ki az üzenet, addig ilyen saját próbálkozásokat a Doridos gyártók nem tudták rendesen kivitelezni. A ChatOn 2012-ben 100 milliós bázissal működött, 2013 végére vége is lett. Váltotta a Hangouts (amúgy nagyon helyesen :) ) Ergo a lényeg: Gyártói okos megoldások, majd a későbbi update-ekkel egyre kevesebb feature átvitele az újabb modellből, ezzel is kényszerítve a váltásra, ill. lehet nincs is rá programozói keret és idő VS alapból sok feature-el rendelkező, (de ugyan úgy okostelefon lévén alkalmazásokra használatára szoruló) rendszer teljes ökoszisztémával és jó SW update-el/upgrade-el.

Új hozzászólás Aktív témák