Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
nap
addikt
Vegulis, nem meglepo, hogy a szolgaltatok nem akarnak meg plusz embereket felvenni, draga technologiakba beruhazni, onmagukat szopatni, amikor azt is mondhatjak, hogy koszonjuk, ebbol nem kerunk.
Igazabol ez a fassag senkinek sem erdeke, csak valami nagyon okosnak a fejebol kipattant az otlet, akinek semmi sem draga, mert mar megszokta, hogy mindig mas penzet bassza el buntetlenul.
Ugy latszik mas orszagokban is vannak ilyenek, pedig igazan jo export cikk lenne a magyar gazdasag szamara. -
-kdM-
senior tag
vegulis nagyon meglepo hogy a szolgaltatok nem akarnak ugyfeleket vesziteni
-
Croatush
tag
Attól tartok vmi fasságot ki fognak találni hogy szivassanak minket. De addig is: Szép volt

-
Tyberius
aktív tag
Én nagyon is fair dolognak tartom, hogy visszafogják a p2p-t. Amíg relatíve keskenysávú netem volt, addig nekem is döntenem kellett, hogy p2p-zni akarok gyorsabban, vagy youtube-ot nézni hosszas pufferelés nélkül, vagy gyorsabban leszedni a munkámhoz szükséges anyagokat stb... és igen, minden esetben a p2p-t korlátoztam, nem az egyéb tevékenységeimet. A kollégiumban, ahol boldogult egyetemista koromban laktam, egyetlen 40 MBit-es vonal volt kifelé, és ott is megkérték a tisztelt júzereket, hogy csúcsidőben ne nagyon töltögessenek, mert mások webezni, SSHzni, Neptunozni szeretnének (akkor még a neptun terminál alapú volt, nem ilyen webes izé
) . Az internetszolgáltatónak ugyanezen döntéseket kell meghoznia nagyobb léptékben. Én túlélem, ha napközben nem jön olyan gyorsan a torrent, mint éjjel. -
törölt tag
Ez igaz, és én sem tartom fair dolognak - de baromira finoman fogalmazok -, hogy throttling van és visszafogják a p2p-t például.
De a gyors és egyértelmű reakció figyelemre méltó: azért ez elég kemény "picsábaelhajtás" a törvényt meghozni akaró vérszomjas habzószájú "jogvédők" irányába, és ez így van rendjén.
Ez azt jelenti összességében, hogy ha be is vezetik a törvényt, csak nagyon soká.
-
Gregorius
őstag
Helyes. Habár kicsit álszent a dolog azoknál a netszolgáltatóknál, ahol protokollalapú throttling is van.
A BBC tudósítója megkérdezte a szóvivőt, hogy mit szól ahhoz, hogy az amerikai Comcast némi huzavona után elismerte: bizonyos esetekben korlátozzák a p2p-t használó ügyfelek forgalmát.
A mesterséges RST csomagok előállítására szerintem eufénizmus azt mondani, hogy korlátozás. A durva beavatkozás, hamisítás és/vagy manipuláció az helyénvalóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) . Az internetszolgáltatónak ugyanezen döntéseket kell meghoznia nagyobb léptékben. Én túlélem, ha napközben nem jön olyan gyorsan a torrent, mint éjjel.