- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
jó 5let, mi is gondoltunk rá, de a kábelköteg értelmetlenné teszi. Majd meglátod a képeket. Egészen mást találtam ki, de ahhoz megint meg kell majd vágnom az oldalakat. Most inkább az elején agyalok sokat.
A dupla vulkán jó 5let, csak még nem tudom, hova tegyem.Amúgy a proci 41 fok jelenleg...
-
rlazol
veterán
Ha megnézitek a ház elhelyezkedését, teljesen felesleges bármilyen spéci festés vagy grafika, mert nem látható.
Egyedül a kütyü alatti területre érdemes feltenni valamit, és ez a SITH logó nagyon bejövős...
Végiggondolom, lehet, h lesz belőle vmi. Csak az a baj, h nagyon nem vagyok oda a SW-ért!
Viszont van ezzel az egésszel még egy 5letem, amit most az egyszerűség kedvéért kihagytunk, de engem nem hagy nyugodni... Holnap vsz elnézek OBI-ba, mibe kerülnének a dolgok, aztán lehet, h jön egy olyan rész is...üvegszál jó 5 let, de még sose dolgoztam vele. Mit kell tudni róla? Van eseteleg konkrét 5leted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mini-ITX
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Konteó topic
- Tőzsde és gazdaság
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest