- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
Hol lehet ezt a kis házikót meglesni?
Csak irományokat látok de hol vannak a képek?
-
Klemens
őstag
Hú!
Merész!
Eddig nem rossz, de azért én raktam volna rá plexit.
Tudom, a kábeleket nem lehet hova rakni, de ha már ennyire át lett alakítva, akkor a kábeleknek is lehetett volna csinálni valami helyet...bár...ez csak saját vélemény.
Gratula eddig! -
rlazol
veterán
hamarosan jönnek, csak most el vagyok havazva... nincs időm cikket írni.
-
Nem gyenge
Várom a folytatást, kiváncsi leszek a kész házra, ill. a beépített képekre
-
rlazol
veterán
jó 5let, mi is gondoltunk rá, de a kábelköteg értelmetlenné teszi. Majd meglátod a képeket. Egészen mást találtam ki, de ahhoz megint meg kell majd vágnom az oldalakat. Most inkább az elején agyalok sokat.
A dupla vulkán jó 5let, csak még nem tudom, hova tegyem.Amúgy a proci 41 fok jelenleg...
-
VR6-Fan
veterán
konkrétan még én se dolgoztam vele csak látam, no kontárság
igazából én nem az esztétikát tartom szem elött hanem a hütést ergo, föntre is csinálnék még egy venti nyilást ami a meghajtók magaságába viszi a friss levegőt a procinak és a ramoknak, és ezt valami dupla vulkán szerű formába képzelem el.
-
rlazol
veterán
Ha megnézitek a ház elhelyezkedését, teljesen felesleges bármilyen spéci festés vagy grafika, mert nem látható.
Egyedül a kütyü alatti területre érdemes feltenni valamit, és ez a SITH logó nagyon bejövős...
Végiggondolom, lehet, h lesz belőle vmi. Csak az a baj, h nagyon nem vagyok oda a SW-ért!
Viszont van ezzel az egésszel még egy 5letem, amit most az egyszerűség kedvéért kihagytunk, de engem nem hagy nyugodni... Holnap vsz elnézek OBI-ba, mibe kerülnének a dolgok, aztán lehet, h jön egy olyan rész is...üvegszál jó 5 let, de még sose dolgoztam vele. Mit kell tudni róla? Van eseteleg konkrét 5leted?
-
VR6-Fan
veterán
-
rlazol
veterán
Köszönöm mindenkinek a lelkesítő szavakat, és h elolvastátok!
JoeYi: igen, 12 csavar, de oldalt. És ha megnézed az első részt látod, h ugyan csak két, kézzel is kivehető csavar tartotta a lapot, de azt elérni és főleg visszatenni nagyon gáz volt. Ez a 12 kényelmesebb, még ha több ideig is tart. A 15 cebtis levágás értelmetlen lett volna, egyrészt nem férne el a lap (ill. a lap talán igen, de a procihűtő semmiképp), másrészt abban a 15 cm-ben 6 HDD lapul.
VR6-Fan. egész poontosan 8 csavar, de mivel a belső váz a tetőhöz van rögzítve, a kütyünek meg millió kábele van, ez kockázatos és nem is nagyon célszerű.
cizoe: csillagromboló - ez tetszik.
Pecc: igazad lehet... magát az elejét is meg lehetne moddolni, erre még nem is gondoltam, és rögtön ltűnne az ajtógondom is. Majd jön vmi 5let, és megcsinálom.
Eagle16: a festés sima, egyszerű, elegáns, fényes fekete. Azért egy kis extra-t szeretnék a külsejére, de nem a festés szinten. Semmi nem látszana belőle a helyén.
-
RoyalFlush
őstag
Eddig tetszik, baró. Kiváncsi leszek hogyan fog kinézni kész állapotában
-
malisonX
aktív tag
Grat, jó lesz ez
Nekem is ilyen volt az első AT-s házikóm, egy 486-os rendszer lakott benne -
Eagle16
addikt
Nekem is tetszik, egyedi
Remélem a festés is szép lesz... -
KrAt
veterán
Széép
Grat
-
Pecc
őstag
Grat!!!
Nagyon faja!
Én az elejét fel sem tenném már, hanem valami mást találnék ki oda. -
cizoe
őstag
Igaz, mindösszesen a kézügyesség, a gyakorlat és szaktudás hiányzik ahhoz, hogy komoly szerszámokkal magabiztosan dolgozhassak
Jó kis írás
, most kezd értelmet nyerni az első számomra... Várom a fújást, és a sok sok képet.
Amúgy az egész kicsit hasonlít a Discoveryn futó "bádogból" hotrodot fajta műsorokra.
Grat mindenképp a csillagrombolóhoz.
-
Oldmobil
aktív tag
"amin keresztül a legénység a sok gonosz imperialista-kapitalista bérencet vizslathatja a népért dolgozó mérnök elvtársak előremutató és forradalmi elgondolása szerint"
Tetszik a házad, nagyon várom a folytatást!
Üdv, -
Rossi
addikt
Várom a folytatást!
-
VR6-Fan
veterán
Szép munka
!
amúgy 6 v 8 csavar kiszedése után lejön a teteje...
-
caleb
aktív tag
Ügyes,gratula
Pali bácsi -
DarkByte
addikt
Tetszik az ötlet. Kíváncsi leszek vajon majd a házbeli légkeringésre hogyan hat ez a kitüremkedés. A legtöbb házibarkács jellegű dologban egyébként mindig van félúton egy ilyen "na mostmár tuti marha ronda lesz, mehet a kukába" érzés. Aztán végülis mégis kikerekedik belőle valami. (igaz én ilyen mélységekig még nem merészkedtem mint te. Van mondjuk egy régi, ódivatú koszossárga szerverházikóm ATX lapoknak és már gondoltam rá hogy valami szépet össze lehetne belőle hozni
Várom a folytatást.
-
RexpecT
addikt
Egész jó
.És vegre tisztaság is lesz belülről is a gépedben
.
-
Jofi81
őstag
Szép munka!
-
JoeYi
őstag
csupán 12 csavar választ el attól, hogy hozzá férj a belsejéhez
Egyébként grat hozzá, frankeinstein se csinált volna szebb szörnyet
Szerintem még annyit lehett volna, hogy az eredeti gép aljából lenyestek egy 15 centit, és akkor kevésbé lenne a robosztusság miatt ilyen birodalmi csatahajó feelingje
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged