- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NZKK
tag
Wáóó.. ezzel a hsz-el te is fényesen bizonyítottad, hogy hitelességed (is) egy nagy kuka.
268
Ismered a jó és a jobb fogalmát? A jó szimbolizálja mondjuk a régi start menüt, a metros start menü pedig megegyezik a jobb fogalmával.... Rakjuk egymáshoz a kettőt.. Jó-Jobb érted...
Ugye egészen addig, amíg el nem indítod az appot. Mert utána csak azt az egy appot látod. Nem teheted félablaknyira - de igen teheted 1/3-nyi ablakra
Továbbra is szánalmasan nevetségesnek tartom, hogy egy mai mondjuk core i5-ös 4GB ramos gépnél difót leállítja a háttérbe kerülő IE-ben youtube-ban hallgatott zenét. Mert miért is? - a 0tól írtak egy teljesen új kezelőfelületet, a kutya se mondta, hogy tökéletes.
Mondjuk induljunk ki abból, hogy a probléma abból van, hogy az MS egy nem desktopra való kezelőfelületet erőltet rá mindenkire. - Mondjuk induljunk ki abból, hogy, hogy az MS egy nem desktopra való kezelőfelületet erőltet rá mindenkire, ami amúgy dektopon is teljesen használható.
269
Nagyjából már megválaszolták ezt a szép, szerintem inkább marketing bulshit-nek nevezhető posztot de azért kiegészíteném. - Ja nyilván marketing duma, mi más lenne, így végül is biztos könyebb racionalizálni, a saját álláspontod. De attól még nem lesz igaz.
Háttérbe kerűlő app leáll ha indokolt ha nem? - Attól függ, hogy van megírva a program
"Szebb, szerinted a win3.1 16 színű felülete szebb mint a win7 aeró témája?" - Valaki nem a csili-vili csesszük tele az aztalt minden baromsággal tipusú dolgokra izgul. Hihetettlen de ilyen is van.
Jobb, már csak a felsorolt hiányosságai miatt sem lehet jobb desktopon - Még szerencse, hogy a desktop nem tűnt el a rendszerből, mi lenne akkor az olyen emberekkel, mint te?
ha nem használsz semmi mást csak fécbúk, böngészés, még igaz is lehet. - Nem egy ismerősöm van aki mindent csinál a géppel, mégis tetszik neki a W8 metrostul.
Hihetettlen ilyen is van. -
oO7
őstag
ez a saját véleményem... indokot kért, én mondtam... vannak olyan dolgok amik a rendszer működéséből, új API-kból eredően egyértelmű előnyt biztosítanak bizonyos területeken a metro appoknak a desktop appokkal szemben (persze ennek megvan az ellenkezője is), és vannak olyan részei a rendszernek amiken el lehet vitázni, hogy kinek melyik megoldás tetszik jobban...
a probléma akkor van ha valaki a windows 8-ba mindenáron a megszokott alkalmazásait akarja belelátni, úgy akarja használni az új metro stílusú appokat, ahogy azt az eddigi desktopos alkalmazásainál megszokta... olyankor persze, hogy egy merőben más "élményben" lesz része, és ha valaki mindezt megszórja egy jóadag makacssággal, akkor megszületnek az olyan emberek, akik csakazértis szembe mennek azzal amit az ms szeretne elérni, széthekkelik, nem rendeltetés szerűen használják és utána meg sírnak, hogy szar az egész...
nekem eddig nagyon nagyon sok példára alapozva az a tapasztalatom, hogy aki hajlandóságot mutat az új dolog befogadására és elkezdi használni a metro felületet, a metro appokat, az megszereti és jellemzően nem nagyon akar visszatérni desktopos környezetbe... de persze én lefizetett ms bérenc vagyok és az én meglátásom nem mérvadó...
-
törölt tag
A gyári Vistára gondolom RTM-re gondolsz, és nem mókolt OEM beszállítók féle verzióra.
NOS RTM-nél is kilehetett : Az UAC kikapcsolása dátum: 2007-03-29 Volt rá három verzió is, de a második HB és HP esetében nem volt járható.
-
törölt tag
Hát nekem annak ellenére sohasem jutott eszembe, hogy kikapcsoljam - egyébként kilehet benne kapcsolni de nagyon nem ajánlott -, hogy én ugye nem rendszergazdai fiók alól használom a gépeket, és bizony sokszor kell UAC ablakot néznem, illetve az ahhoz tartozó hosszú és bonyolult jelszavamat megadni.
Biztonsági szolgáltatást kikapcsolni? Nem, az nem én vagyok akkor sem ha állati kényelmetlen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest