- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Nos, a "Win 8 SP1" és az appok updateje az két külön dolog. Az appos dolgot csak azért említettem, hogy rámutassak mennyire bugos a store (is). Mára már nekem is amúgy megjavult a dolog (gondolom, igazából valahogy "sutyiban" mászott fel szerintem 1-2 update). Az appokra valóban ráfért a javítás, habár a naptáron kívül nem használok mást, mert még így is használhatatlanul fapadosak.
A lényeg az, hogy úgy jött ki az RTM (amit a boltokban te bitre pontosan meg fogsz kapni pénzért), hogy azonnal egy service packnyi javítás fért rá. Ráadásul gyanítom a ezek nagy része a kód véglegesítése előtt is már - legalább részben - kész volt, mert rahedli az RC-ből/bétából ismert (és komoly) bug volt az RTM-ben. Senki sem sírt volna ha 2 héttel később jön ki, egyszerűen csak szartak bele az MS-nél. Emellett szerintem a frissítés maga is hozott új bugokat, mostani indításnál a bejelentkező képernyő pl. valamiért olyan fosul jelent meg, hogy csak néztem mint borjú az új kapura: a kép 3/4-e fekete volt (valahogy kisebb felbontást érzékelt az os és a bal felső sarokban jelent meg az eredeti kimenet olyan 800×600 felbontásban), illetve a loginnek az a csúsztatható "fedője" egybe volt mosva a rendes login képernyővel. Aztán szerencsére login után megjavult, ez legyen a legnagyobb bajom, csak egy példa volt.
Én nagyon nem panaszkodhatok, mert nekem Dreamspark révén ingyen volt - ha sokat bakizik a rendszer megy vissza a Win7 - de aki súlyos pénzekért megveszi az új taccsképernyős gépet az OEM os-el, az mit fog szólni amikor tiszta feature az egész? És akkor a metrós ökörködést még meg sem említettem.
-
virkir
veterán
1. Megint nem kaptam arra választ, hogy miben jobb mint a megszokott csak általános lózung jött.
2. Akkor valami nálam nem kerek mert jobb klikk ennyit ad ez meg még véletlenül sem hasonlít semmiféle startmenüre3. Lehet hogy fél év múlva megunom,de most minden bekapcsoláskor negyedóráig rendezgetem,variálom, új appokat nézek az áruházban stb stb.
Na erre meg nekem marhára nincs időm meg nem is igazán érdekel mert ha már izmos gépen legalább 22"-on vagyok akkor igencsak kevesek azok a hótbuta appok. -
-
attila9988
őstag
Aki képtelen arra, hogy merő dacból,meg a fennen,és állandóan hangoztatott min.100 éves szakmai tapasztalata által táplált felfuvalkodottságában egyáltalán fogékonynak mutatkozzon valami újra
Neked is mondom. Mától használj szögletes kerekeket a biciklin... Mi? Nem akarod? Miért nem? Miért nem mutatsz valami fogékonyságot a szögletes kerekek iránt? ÁÁÁÁ te biztos maradi vagy.
Kb ilyen a helyzet. Ha valami egyértelműen jobb, azt nem kell megmagyarázni mindenkinek, mert érezni fogja hogy jobb. Pl az xp start menüje után a vista -s sokkal jobb volt, és ezért nem is hiányoltam a régebbit. Nem kellett és kész. Ezzel szemben a gnome2-3 váltásnál gyorsan gyalultam a 3 -at. Miért is? Mert nem lennék fogékony az újra? Nem.. azért, mert rosszabb, lassabb, kényelmetlen. Érted? Nem kell ám tapsikolni minden trendi vacakra csak mert az újabb, hanem vég kell gondolni hogy az neked mennyire is jó, vagy mennyire nem. Nekem nem jó. És nem azért mert nem lehet megtanulni, vagy mert nem lenne jó az újdonság, ha abban valóban van valami hasznos is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest