Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• julius666

addikt

válasz nicu71 #235 üzenetére

Nos, a "Win 8 SP1" és az appok updateje az két külön dolog. Az appos dolgot csak azért említettem, hogy rámutassak mennyire bugos a store (is). Mára már nekem is amúgy megjavult a dolog (gondolom, igazából valahogy "sutyiban" mászott fel szerintem 1-2 update). Az appokra valóban ráfért a javítás, habár a naptáron kívül nem használok mást, mert még így is használhatatlanul fapadosak.

A lényeg az, hogy úgy jött ki az RTM (amit a boltokban te bitre pontosan meg fogsz kapni pénzért), hogy azonnal egy service packnyi javítás fért rá. Ráadásul gyanítom a ezek nagy része a kód véglegesítése előtt is már - legalább részben - kész volt, mert rahedli az RC-ből/bétából ismert (és komoly) bug volt az RTM-ben. Senki sem sírt volna ha 2 héttel később jön ki, egyszerűen csak szartak bele az MS-nél. Emellett szerintem a frissítés maga is hozott új bugokat, mostani indításnál a bejelentkező képernyő pl. valamiért olyan fosul jelent meg, hogy csak néztem mint borjú az új kapura: a kép 3/4-e fekete volt (valahogy kisebb felbontást érzékelt az os és a bal felső sarokban jelent meg az eredeti kimenet olyan 800×600 felbontásban), illetve a loginnek az a csúsztatható "fedője" egybe volt mosva a rendes login képernyővel. Aztán szerencsére login után megjavult, ez legyen a legnagyobb bajom, csak egy példa volt.

Én nagyon nem panaszkodhatok, mert nekem Dreamspark révén ingyen volt - ha sokat bakizik a rendszer megy vissza a Win7 - de aki súlyos pénzekért megveszi az új taccsképernyős gépet az OEM os-el, az mit fog szólni amikor tiszta feature az egész? És akkor a metrós ökörködést még meg sem említettem.

• virkir

veterán

válasz nicu71 #256 üzenetére

1. Megint nem kaptam arra választ, hogy miben jobb mint a megszokott csak általános lózung jött.
    2. Akkor valami nálam nem kerek mert jobb klikk ennyit ad ez meg még véletlenül sem hasonlít semmiféle startmenüre

3. Lehet hogy fél év múlva megunom,de most minden bekapcsoláskor negyedóráig rendezgetem,variálom, új appokat nézek az áruházban stb stb.
    Na erre meg nekem marhára nincs időm meg nem is igazán érdekel mert ha már izmos gépen legalább 22"-on vagyok akkor igencsak kevesek azok a hótbuta appok.

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz nicu71 #256 üzenetére

Azok a dolgok, amiket a cikkben írnak mint furcsaság, azok téged nem zavarnak?

törölt tag

válasz nicu71 #235 üzenetére

Pedig nem nehéz. Persze, mindenkinek saját érdeke a nyelvtudás, még ha csak pár szó is. De a pc szórakoztatóelektronikai eszköz. Tudjon olyan nyelven, amilyen embereknek el akarják adni. Mert ha nem tud, akkor nem veszik meg. Ilyen egyszerű.

• attila9988

őstag

válasz nicu71 #170 üzenetére

Aki képtelen arra, hogy merő dacból,meg a fennen,és állandóan hangoztatott min.100 éves szakmai tapasztalata által táplált felfuvalkodottságában egyáltalán fogékonynak mutatkozzon valami újra

Neked is mondom. Mától használj szögletes kerekeket a biciklin... Mi? Nem akarod? Miért nem? Miért nem mutatsz valami fogékonyságot a szögletes kerekek iránt? ÁÁÁÁ te biztos maradi vagy. :D
    Kb ilyen a helyzet. Ha valami egyértelműen jobb, azt nem kell megmagyarázni mindenkinek, mert érezni fogja hogy jobb. Pl az xp start menüje után a vista -s sokkal jobb volt, és ezért nem is hiányoltam a régebbit. Nem kellett és kész. Ezzel szemben a gnome2-3 váltásnál gyorsan gyalultam a 3 -at. Miért is? Mert nem lennék fogékony az újra? Nem.. azért, mert rosszabb, lassabb, kényelmetlen. Érted? Nem kell ám tapsikolni minden trendi vacakra csak mert az újabb, hanem vég kell gondolni hogy az neked mennyire is jó, vagy mennyire nem. Nekem nem jó. És nem azért mert nem lehet megtanulni, vagy mert nem lenne jó az újdonság, ha abban valóban van valami hasznos is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés