- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekem eddig nagyon nagyon sok példára alapozva az a tapasztalatom, hogy aki hajlandóságot mutat az új dolog befogadására és elkezdi használni a metro felületet, a metro appokat, az megszereti és jellemzően nem nagyon akar visszatérni desktopos környezetbe...
Kérem kapcsolja ki.... Kikről van szó, 16 éves FB huszárokról? Ne röhögtess már... Ezzel a mondattal a maradék hitelességedet is sikerült kukáznod.
-
válasz
#41133696 #90 üzenetére
Hát ízlések és pofonok.
Amúgy anno gyári Vista alatt nem lehetett kikapcsolni, pont ezért volt bosszantó. Win 7 alatt persze már két kattintás. Meg se fordulna a fejemben, hogy saját PC-n bekapcsolva hagyjam(nem vagyok mazochista) . Természetesen szabad terminálokon tökéletesen jól teszi a dolgát, nem is lőttem ki anno a laboros gépeken. (vagyis kérésre kilőttem, láttam, milyen szemét halmaz lett rajtuk 2 hét alatt, ment is vissza)
-
válasz
droland1978 #80 üzenetére
Egyszerű, adott Win OS váltásnál nem olvasod a fórumokat és akkor nem kell ezen problémákat "hallgatnod".
-
válasz
Dr. Akula #69 üzenetére
X2, 2giga stb... en se low enden voltam vista tester...
Bennem nem ilyen szep emlekek maradtak rola.Jelen eseteben pedig (win 8) tovabbra is tartom, hogy az MS igen is baklovest kovet el azzal, hogy egy touch screenre optimalizalt feluletet eroltet desktopon. Mindegy, majd a nem oem eladasok ugyis beszelni fognak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Synology NAS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest