- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
Szerintem is jobb.Egyébként Startmenü helyére egy jobb klikk és már ott is van egy majdnem ugyanolyan menü.
Részemről szeretem a nekem tetsző ujdonságokat,de csakis azokat,és ez a metro felület olyan.Új ,izgalmas.Lehet hogy fél év múlva megunom,de most minden bekapcsoláskor negyedóráig rendezgetem,variálom, új appokat nézek az áruházban stb stb.
Ha valami más dolgom van akkor fénysebességgel váltok a desktop,meg a metro ,internet meg a saját mappák között,szóval nekem semmi gondom nincs,olyan mintha egy új legót kaptam volna,imádom ,na.
persze ha eldöntötted már,hogy neked nem tetszik,akkor ez van,maradj a 7-nél,ennél okosabbat nem mondhatok. -
nicu71
addikt
válasz
julius666 #233 üzenetére
Nem igazén nevezném ezt service pakknak,bár utalnak rá,egyszerűen fejlesztettek,hegesztettek az alap appokon kicsit,ráfért,mert elég fapadosak voltak.
ez csak jó,nem?nem kell várni időtlen időkig a fejlesztésekre,javításokra.
A Store kicsit nehezen viselte ezt,meg kell hagyni,nálam is kinnt volt hogy 3 frissités elérhető,aztán rákattintva semmi.Viszont ma valóban megjött a 3 update,/pénzügyek,térkép,sport/és helyreállt a rend.tomtyi :egyáltalán nem erre gondoltam.nem is értelek,nem is érdekel.
-
-
nicu71
addikt
Teljes mellszélességgel egyetértek veled.
Kb 10 perc alatt meg lehet tanulni,mellesleg játszva megtanulni az egész win8-at.
A jó pap is holtig tanul.
Aki képtelen arra, hogy merő dacból,meg a fennen,és állandóan hangoztatott min.100 éves szakmai tapasztalata által táplált felfuvalkodottságában egyáltalán fogékonynak mutatkozzon valami újra,az tényleg ne próbálkozzon a win8 -al.Vagy legalábbis ,ha próbálta,és tényleg nem jött be neki,attól még egyáltalán semmi jogalapja nincs 1 bites usernek titulálni azt,akinek tetszik,és szívesen használja.és még ezzel egyáltalán nincs vége,mert folyamatos update várható,még több ujdonsággal,fejlesztéssel stb.
Az egyik legjobb dolog az egészben hogy annyira villámgyors,pillanatok alatt ott vagyok,ahol akarok.és a rendszert zseniálisnak tartom.pedig én sem ma kezdtem. -
nicu71
addikt
Én olyan jól feltalálom magam a win 8 ban,hogy nem is kell más.
Igen,biztos lesz még egykét update ami helyre teszi a dolgokat,ez nem vitás.
De nekem teljesen mindegy,végleges változatot használok két hete és teljesen meg vagyok elégedve ,gyors ,stabil,nem is értem a látványosan szenvedőket,egy nap alatt meg lehet szokni úgy,ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- Pentax DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest