Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
válasz
Quasi_modo #987 üzenetére
Gondolom azt képes vagy belátni, hogy az, hogy kinek, mi az igénytelen, eléggé szubjektív. Az, hogy számodra a WP igénytelen, a te dolgod, senki nem fog beleszólni. Viszont kijelenteni, hogy valami fos, vagy bukás, csak azért mert neked nem tetszik, elég nagy butaság.
Hidd el, van jó pár ember, akinek tetszenek a csempék, és nem tartja igénytelennek a WP rendszerét. Ha emellett még fényévekkel gyorsabb is a rendszer mint egy Symbian, és az ember pedig nem azzal akar foglalkozni, hogy már megint mi fut amit nem zártam be, nyomassunk egy restartot, hogy megint ne laggoljon a telefon, csak használni akarja, és nem folyamatban mókolni, akkor egy kitűnő rendszer a számára.
Lehet görcsösen kapaszkodni a régi időkbe, élből elutasítani az újat, de attól még az idő nem áll meg.... -
dzsidzsas
tag
válasz
Quasi_modo #987 üzenetére
Hagyd a francba. Fanatikus.Van egy jó szabály: ne adj enni a trollnak.
-
Assdak
őstag
válasz
Quasi_modo #980 üzenetére
Nyilván ezért használtam évekig Symbiant. Rakj már egymásmellé egy 808 at és egy 520-at. Aztán nézd meg a főoldalról mennyi idő alatt jutsz el odáig, hogy bemész az áruházba és letöltesz bármi programot.
Ha te azt mondod, hogy a PV808 van közel olyan gyors, mint egy 520, akkor hazudsz, vagy nem volt a kezedben WP. -
válasz
Quasi_modo #980 üzenetére
Az a vicc, hogy szerintem az Optimus7 tök folyamatos volt, egészen amíg nem jutott hozzám a Lumia. Az ismerősömnek valami Xperiája van (nem ismerem őket, U, S, P, valami ilyen), a napokban vette át az SIII Minit, állítása szerint azóta látja, hogy akadozik a Sony.
-
Assdak
őstag
válasz
Quasi_modo #975 üzenetére
A WP hez képest a 808 csigalassu, laggol, és bármit csinálni kínszenvedés vele. Ez már akkor is így volt.
Nem a funkcionalitással és a szabadsággal volt gond, mert az az összes mobil OS közül kiemelte. Egyszerűen a mai világban mint UI-ra, mint eye candy tekintetben és sebességben szörnyen kevés volt.A kérdés az volt, hogy ha a Symbian piaci részesedése már Elop előtt és a bejelentés előtt is drasztukisan csökkent, míg jelenleg a WP piaci részesedése fokozatosan Nő, akkor melyik rendszer ami ez alapján bukta?
-
BobTail
őstag
válasz
Én sem azért vagyok fel mindenhol, hogy közöljem mikor voltam WC-n...
A Nokiás képeimet mindenhol megosztom, és többek közt ennek is köszönhetem hogy most ott lehetek, ahol.
-
Kasya
nagyúr
válasz
A "szememig se latok", olyan faradt vagyok...de pont ilyenkor nem tudok elaludni
Azert a lenyeg remelem atment -
Assdak
őstag
válasz
Quasi_modo #951 üzenetére
Volt N8-am, van PV808-am, van 920 am és 925-öm. Az én véleményem az, hogy a Symbian a WP hez képest kutyafüle. Te magyarázol úgy, hogy abban sem vagyok biztos, hogy volt már a kezedben WP s telefon.
A kérdésemre még azóta sem válaszoltál.
-
válasz
Quasi_modo #948 üzenetére
Volt Symbianom, eléggé taccsra tudta tenni az egészet, ha sok kép meg videó volt fenn a telefonon. A WP-n nagyságrendekkel több kép, videó van most fenn, nagyobb felbontás (720p videó), mégis gördülékeny. Ez sokat számít a végfelhasználónak. Sőt, onnantól hogy a ceruzát kiszedték, nekem a Symbian meghalt.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
Quasi_modo #786 üzenetére
Akinek a Nokia név fontos, annak nem mindegy hogy Nokia vagy Ms név figyel a telefonján. Lehet hogy a szerintetek a ms nak jól megy de:
-tavaly először volt a fennállásának ideje alatt veszteseges a cég
-a windows 8 közel se lett akkora siker mint várták, sokan vista szintű bukást emlegetnek. Bizonyíték ra hogy a 8.1 visszatért a korábbi koncepció felé.
-a tablet vonal bukta lett
-a wp se tudta tarolni a piacot, a részesedésük még mindig egy számjegyű.
-a pc piac masszívan zsugorodik. -
Assdak
őstag
válasz
Quasi_modo #802 üzenetére
A kemencerakó átlagpolgár is sértő lenne ezek szerint számodra...
-
Assdak
őstag
válasz
Quasi_modo #765 üzenetére
Ebben mégis melyik jelző volt a sértő? Csak arra próbáltam rámutatni, hogy olyanok próbálják megmagyarázni a dolgokat, akik a vállalti struktúrákról, szerepekről, és irányításról, csak annyit tudnak, hogy van olyan.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #793 üzenetére
A nem önszántukból távozó és cégüket szerető vezetők és más alkalmazottak biztos gondoltak valami hasonlóra, mint amire utaltam. Az élet megy tovább és mindig lehet újból kezdeni, vagy legalábbis megpróbálni, amíg van mivel. Még van Nokia!
-
Teclis1993
tag
válasz
Quasi_modo #789 üzenetére
Nem biztos Androidnál csak ki kell tünie a tömegből és az nekik ment nem egyszer meg mútaták hogy azért ahhoz értenek hogy olyan hardvert gyártanak amitől lefosod a bokád. És most nem a magok meg a pixelek számáról beszélek mint amit a többi gyártó csinál.
-
Воланд
titán
válasz
Quasi_modo #778 üzenetére
-
azopi74
addikt
válasz
Quasi_modo #767 üzenetére
Egyszerű logika. Aki két év múlva sem érdeklődik okostelefon után, az azután sem fog. És ez a réteg nem tartozik a ms érdeklődési területébe sem.
-
azopi74
addikt
válasz
Quasi_modo #601 üzenetére
"Sorold el őket."
Németország, UK, Franciaország, Olaszország, Ausztrália, Mexikó (!), csak hogy a legnagyobakat említsem, soroljam még? Finnországot szándékosan nem említem, mert az nem lenne sportszerű
"kína, india, oroszország, és az USA-t leszámítva -
ezek a legnagyobb piacok"Igen, de pont ezekre a piacokra helyezi a MS is a hangsúlyt. És a fejlődő piacokon szerintem jobb esélyekkel szorongatja meg az androidos dzsunkahadat, mint az Apple az iPhone C-vel, az USA-ban meg jobb esélyekkel indul az Apple ellen, mint az androidos gyártók (igen, még a Samsungnál is).
De azért remélem, hogy felejtik el európát sem, még ha a fókusz át is terelődik némiképp az USA-ra és a BRICS piacokra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest