- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsidzsas
tag
válasz
Quasi_modo #987 üzenetére
Hagyd a francba. Fanatikus.Van egy jó szabály: ne adj enni a trollnak.
-
dzsidzsas
tag
Az hogy te nem tudsz dolgokat, az hogy te nem férsz hozzá infókhoz, és hogy fanatikus vagy az látszik. Ezért nem haragszom rád. Olvass sokat, beszélgess megfelelő emberekkel és látni is megtanulsz nem csak nézni.
NGA nem hinném hogy Dianá-t James Bond tette volna el lábalól ;D, de majd mesélek
-
dzsidzsas
tag
Ez azért nem így van.
A Ms részvényesei felvásároltak, valamint már rendelkeztek is egy csomó részvénnyel. A részvények széttöredezettsége miatt, már 10-15% irányítani lehet a részvényesek tanácsát. Mivel ők megszerezték, kitették az előző igazgatót és tudatosan behívták Elopot. A többi már ment magától. Hozzá teszem a meegos telefon N 9 eladása nagyon ment, még Elop be nem jelentette, hogy nem lesz több frissítés/teló erre a rendszerre.
Kérdés még az, hogy mennyire sérti ez majd a trösztellenes törvényt. -
dzsidzsas
tag
Azt azért vegyed figyelembe, ha laptopot akarsz venni. 90%-ban már csak olyat tudsz venni, melyen win8 van. Így nem nehéz. MAC meg Magyar viszonylatban nagyon drága.
Saját véleményem: nekem fent van a win 8 és a win7 is. Piszkosul nem jön be a 8-as. Lehet azért mert 20 éve windowsot használok és hozzászoktam a régi rendszerfelépítéshez, de engem idegesít a Metro felület, telefonon is, ezért használom többet az androidos telefonomat. -
dzsidzsas
tag
Nokia megújul, de nem lesz mobil gyártó többet. Nem tudom tudjátok-e, de a Nokia egy papírüzemmel kezdte, váltott és gumigyártásra adta fejét (gumicsizma), megint váltott elektrotechnika (ITT-Nokia emlékeztek erre), '92 megint váltott mobil telefonra, '13 megint váltott hálózati technológiákra. Ennyi. Amikor valamiben már nem volt pénz vagy csak túl sok munka árán akkor váltottak.
-
dzsidzsas
tag
Ezzel tudok egyetérteni. Szépen összeszedted.
Assdak: a lényeg, hogy van, ha gombászni akarok
, és mi van a wp-n? Mert én a Nokia programokon kívül értelmes Appokat nem találtam rá. Az a lényeg, hogy nincsenek olyan egyedi appok, ami a többi rendszeren ne lenne meg 100 fajtában (kivétel Nokia), ráadásul jó része ingyenes, még a wp-n legtöbbször, ha nagy néha van is, fizetned kell érte.
-
dzsidzsas
tag
válasz
margithid #637 üzenetére
Google is elindult a Laptop iparban: Cromebook néven, és nagyon sikeres. Rengeteg az eladásuk. Én spec. azon se lepődnék meg, ha valamelyik jövőbeli Android verziót fel lehetne operációs rendszerként tenni PC-re laptopra. A windows már nem egyeduralkodó. Kérdés, hogy addigra ki használ majd még ilyen gépeket. Ezek túl nagy fikciók, nem mennék bele. Én személy szerint nem látok túl sok lehetőséget a MS rendszerében. Túl nyögvenyelős. Ez egyedi vélemény!! Tessék elfogadni. Az fog dönteni, hogy a felhasználók többsége melyiket tudja egyszerűen használni és az amennyibe kerül. Na ebben jelenleg az Android a befutó.
-
dzsidzsas
tag
2018-ig 20-25% részesedést akarnak, ami lehetetlen, hacsak nem ülnek le a popójukra és nem gyúrják át a windows rendszert felhasználóbarátibbra, mint pl: a symbiant amikor átírták Bellára, ami már egészen jól sikerült. De valamiért úgy ragaszkodnak ahhoz a fene metró felülethez mint Micimackó a mézes csuporhoz.
-
dzsidzsas
tag
Az én apró kis észrevételem annyi, hogy éppen időben lépet a MS. Sőt lépnie kellett. A kis részvényesek egyre keményebben támadták Elopot. Istenem de hülye neve van, magyarul
. Androidos telefont akartak kiadatni a Nokiával. Hát gyorsan rövidre vágták a dolgot a Trójai falóval. Ennek ellenére szerintem senki ne reménykedjen Apple, Google megszorítással, globális szinten jó ha max 10% el tud majd érni 2-3 év alatt. Persze helyi szinteken biztos lesz ahol magasabb lesz, pl: Dél-Amerika, de azért a windows nagyon nem felhasználó barát szoftver. Sajnálom a Nokiát, lett volna más kiút is, de azt már évekkel ezelőtt elhagyták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest