- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Francia91 #98 üzenetére
Én a korábbi T60-ammal jártam úgy, hogy XP volt rajta meg Linux, de valamitől elszállt a teljes partíciós tábla így mindent újra kellett raknom, aztán akkor szembesültem vele hogy a driverek ugyan még letölthetőek a cégtől, de kivették a hangkártya driverét és kicserélték valami nem működő UAA cuccra, a drivert meg már fel sem lehetett lelni a neten, így az XP-n nem volt hang. Végül nem érdekelt a dolog, használtam tovább Linuxal, ott egyből működött minden.
Nehéz logikát találni a cég driveres hülyeségében.
A mostani T400-amon tarcsiba van egy Win7-is hátha kell néha Win, az bőven jó lesz rajta 2022-ig.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Francia91 #94 üzenetére
Sajnos, mert nem piaci érdekük. Azt üzenik vegyél újat
Mondanám, hogy az ilyen vállalatot bojkottálnám, de egyfelől nem csinálnék vele nyarat, másfelől meg elég sok cég csinálja ezt. Bár igaz ami igaz, vannak még kivételek. Android OS-nél hasonlót játszanak el a kínai gyártók (nem mindegyik, de egy jó része), miszerint kijön egy olcsó, vagy középkategóriás készülék - sőt haverom P6-osa sem kapta meg a legfrissebb Androidot -, ami sebességben erősebb, árban meg olcsóbb mint a konkurencia, de OS verzióból azzal megy a kukába is amivel debütált, ráadásul eleve nem az akkor elérhető legfrissebbel jelenik meg. Az LG L7 II-t is sokszor szapulták, hogy 2013-ban kicsit drága volt a tudásához képest, aztán az LG pár napja kiadta hozzá az Android 4.4.2-es verziót, a megjelenéskori konkurensei meg maradtak javarészt a régi verziónál. Na ez a különbség
Mondanom sem kell, hogy az LG hatalmas piros pontot kapott nálam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Macbook White 13" unibody
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest