- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
#41133696 #143 üzenetére
Olyan nincs, hogy mindenkinek az igényét ki lehessen elégíteni.
De van... ha adnak választási lehetőségeket is. Csak épp az ms -nek ez nem nagyon szokott menni.... viszont gyakran képesek megtalálni a megfelelő középutat a kezelési lehetőségekben is. Most teremtettek egy ilyen förmedvényt, amivel már túlléptek egy olyan határt, amit nem kellett volna....
-
válasz
#41133696 #128 üzenetére
8.1u1-nél én már kb meg voltam elégedve a rendszerrel
. Ha tovább javítják, az csak jó.
#129, "a kezdeti nehézségek után a win7 sikeres is lett. a nyolcasnak erre esélye sincs." Nálunk a családban a kezdeti nehézségek után a win8.1 sikeres lett
(najó, röviden fogalmazva semmi gond/panasz nincs vele az idősebb családtagok részéről sem). Pedig nem vagyunk (engem leszámítva) kockanépek. A 7-nek még van helye a porondon, de a nem foltozott XP-t teljesen ki kéne már pucolni. Igen, alkalmasint muszáj beruházni gépfejlesztésbe. Sajnálom a közintézményeket, akiknek nincs erre pénzük, majd a kártevők eltakarítására muszáj lesz költeni, ha rájuk találnak a botnetek. Licenszjogilag tudtommal az egész magyar államgépezet jogosult a frissítésre, ergo ha a vas vinné, jöhetne rá az újabb win.
-
-
törölt tag
válasz
#41133696 #93 üzenetére
Még pletyka a dolog, de az XP-seket is érintheti: Ingyenes lehet a Windows 9
-
King Unique
titán
válasz
#41133696 #110 üzenetére
Hát nem tudom, kényes kérdés ez....netbank, meg ilyenek eleve nem ajánlott már XP-n, szerintem.
Viszont, ha fent van egy jó AV és nem IE-t használ, hanem FF + böngészőbe integrált bővítmények (AB+,TraficLight, Avast OS stb.) az azért vmit használ, korlátozott fiók se hülyeség, de teljes védelmet ezek együttese se ad...
Illetve sokan nyugodtan, jóhiszeműen használják ugyanúgy tovább, mondván minden ok lesz még x évig, aztán max akkor kap észbe, amikor már túl késő lesz... -
gtasystem
őstag
válasz
#41133696 #103 üzenetére
ez rendben van de a windows globális termék és ehhez képest van elcseszve szerintem az ára..
nem véletlenül kísérleteznek az ingyenes binges verziókkal..
inkább adták volna olcsón végig, vagy a 7-est nagyon olcsón és akkor lehet most nem is beszélnénk már xp-ről..de legalábbis messze nem ennyiről..tomtyi: igen, én júzer szempontból nézem..
-
Francia91
veterán
válasz
#41133696 #93 üzenetére
Csak az a baj, hogy sok múlik a hardveren és azok gyártóján is... Használnék és vennék én is 8-ast (8.1-est), de hiába próbáltam működésre bírni mindent a T500-as ThinkPad-emen, egyszerűen nincsenek driverek, manuálisan kell neki mindent beadagolni mindent egyesével, pedig a hardver bőségesen elbírná (Core 2 Duo P9700, 8 GB DDR3 RAM, Samsung 840 SSD), de az Intel és a Lenovo W8 alá nem ad támogatást ezekhez a gépekhez... Pedig már bő 1 éve kint van a Windows 8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest