- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtasystem
őstag
válasz
#40553216 #89 üzenetére
ezzel nem értek egyet, szerintem a 7-es inkább van közelebb az xp-hez inkább a 8-as a teljesen új megközelítés, pont azért kellett visszahozni a startmenüt mert nem mindenki volt rá vevő..
szerintem egy sokkal barátibb árazással még a metro sem lett volna ekkora gond, de hogy drága is meg fejleszteni is kell alá, meg még meg is kell tanulni a használatát na az már egy picit túl forradalmi..GoodSpeed: na ez az hogy csak hónapokig..pedig nagyjából az lenne a reális ára..
szerintem semmi más baja nincs csak az árazás van elrontva.. -
Francia91
veterán
válasz
#40553216 #96 üzenetére
ThinkPad T széria látom nem ismerős Neked...
Ezek 10 év múlva is gépek lesznek, nem úgy, mint a konzumer fostalicskák
Ennyit erről
Sőt, a régi asztali masinám sem egy mai darab (Socket 462, AMD Athlon XP 3200+, 2 GB DDR1, Sapphire HD3450 AGP 8x), és mindmáig tökéletesen üzemel az eredeti alkatrészekkel. -
-
-
King Unique
titán
válasz
#40553216 #31 üzenetére
Ja, jó...tudjuk mindenért a világon az MS a hibás...
Szerintem bőven foglalkoznak vele, csak sajna a hackerek még leleményesebbek. Azt azért megnézném, ha Linuxoknak lenne 90 %-a és nekifeszülne az egész brigád, azok vajon hogyan teljesítenének e terén....ha akarnák, simán meg tudnák fektetni azt is és győzhetné felpakolni a user az AV + egyéb kiegészítő védelmeket arra is... -
Vakegérke
félisten
válasz
#40553216 #31 üzenetére
Frissítettem a gépem, kinőtte az XP-t. Őszintén sajnálom, nagyon szerettem. Jelenleg Windows 7 uralja a rendszerem. Nem rossz, de hadd ejtsek pár könnycseppet a "régi rongyos" XP-ért, amely barátságosabb volt.
Anno egy vödör pénzt adtam a telepítő CD-ért, ahogy busásan megfizettem az árát a Windows 7 lemezének is. Ettől még egyik rendszer sem került a birtokomba, csak használhatom őket.
Váltottam. Ilyenkor mi a fittyfene van?
Mivel már nem használom az XP-t, és akár írásban is hajlandó vagyok ezt kijelenteni, nem járna valamiféle kártérítés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magisk
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest