Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
shortcutme
üzenetére
Szerintem milliós városok karanténba rakása meg fél Kína kényszerszabadságra rakása lényegesen komolyabb lépések, mint kiadni egy minisztériumi ajánlást.
-
"Nem megoldás letiltani a járatokat, bezárni az embereket"
A fertőzöttségi adatok ennek pont az ellenkezőjét mutatják, sikerült viszonylag kordában tartani a fertőzést még Kínán belül is.
"hibáztatni egy piacot, amit kényszerből működtetnek"
A piac, mint kiindulási pont hipotézisét már elég régen megcáfolták.
"Ami szerintem megoldást jelentene, az az egészségügy fejlesztése"
Tehát engedjük nyugodtan terjedni a járványt, ami az eddig látottak alapján pár hónap alatt az egész világot bejárná és azzal kezeljük, hogy egy évtizedes lefutású fejlesztési projektbe kezdjünk. Ez teljesen jól átgondolt terv! Gondolom, ha kigyullad a házad, akkor meg valami folyószabályzásban látnád a megoldást, véletlenül sem abban, hogy odamenjenek a tűzoltók.
"A betegségek gyógyítása, és nem csak a tünetmentesítése..."

"De ez nem 1-2 nap, nem egy hét, a vírussal mit lehet csinálni? Nem tudom, nem vagyok orvos."
Megmondom: karanténba zárni. Ugyanis az orvosok, akik értenek hozzá, pont ezt mondják. Azt, amiről te kijelentetted, hogy nem értesz hozzá, de hülyeség.
Komolyan fáj az, amit itt előadsz.
-
Szóval szerinted az lenne a megoldás, hogy hagyjuk nyugodtan terjedni, aztán amikor majd naponta tízezrek halnak meg benne és már tényleg elvesztettük az irányítás bármi reményét, akkor állapítsuk meg, hogy "hát most már tényleg baj van"? Mert az előrelátás az valami hülye dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest