Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aki csukott szemmel jár annak persze ez jön le az egészből.
Nem megoldás letiltani a járatokat, bezárni az embereket had pusztuljanak meg, és hibáztatni egy piacot, amit kényszerből működtetnek... Ok okozat. Valamiért csak volt kereslete annak a piacnak.Ami szerintem megoldást jelentene, az az egészségügy fejlesztése, a vitaminok fontossága, a megelőzés,(szűrés) a felkészülés, és nem úgy mint ahogy mi szoktunk a télre, csak hóra nem számítunk

A zöldségek, és gyümölcsök alacsonyabb százalékos adója, a mű kaják betiltása, nem a meki, meg a kínais, hanem amit a polcokon találunk néha a boltokban a sok műanyag.
A betegségek !gyógyítása!, és nem csak a tünetmentesítése...
De ez nem 1-2 nap, nem egy hét, a vírussal mit lehet csinálni? Nem tudom, nem vagyok orvos.
Annyit tudok, hogy amikor körülöttem gethesek, nekem sosincs bajom. Lehet mert kóla és chips helyett gyümölcsözök, vitaminozok, és mozgok. ami azért megint nem kevés befektetés, de még mindig olcsóbb mint 1-2 hét betegség.
Wuhan-ban ha a bele lóg valakinek is be megy dolgozni, ha már valaki nézett erről, vagy olvasott, akkor tudja, hogy ott munkaközéppont van. és itt is érvényes az a szellem, hogy a "Kilógó szeget be kell verni"
így nem nehéz elfertőzni az egész környéket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - OFF topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 2TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Pavilion 14 - i5 10. Gen Laptop + MX130 2GB GPU!
- iPhone 14 128gb független, szèp állapotban
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest