- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz
szabonagyur #73 üzenetére
ha baromságot hordasz össze-vissza, akkor jó, hogy nézetkülönbségek lesznek.
-
sb
veterán
válasz
szabonagyur #73 üzenetére
Azt kérdezgeted 20-30 hsz óta, hogy minek frissíteni és újat kiadni/várni, mikor mindenre jó a régi.
Most ha hibás akkor hol jó?Az intel driverei szarok sajnos, de a supportjuk meg végképp kritikán aluli. Ez tény. És ezen az sem változtat, azért nem is érdemes említeni, hogy a többieknél is szokott hiba lenni. Épp azért nem csak 1 évig kéne támogatni valamit, mert ez egy ilyen dolog.
Ez ellen - főleg általuk leírt hibák ellenében - viszont nem értem miért kellett pedálozni. Inkább ez volt, amit nem sikerült feldolgoznom és hsz-re késztetett.
szerk: írta valaki, hogy mire lejár az 1 év gar a termékre már nincs támogatva. Helyesbítenék, mert amikor kijön egy új IGP/CPU akkor még eltelik 12 hónap mire a polcra kerül a termékben. Szóval mire megveszi az ember már a support fele lejárt. A 3-6 havonta kiadott driverek miatt pedig még jó eséllyel az elején is lesz pár hónap amíg rendbe jön a cucc. Legalábbis G2020-al nekem ez volt desktopon.
Ettől függetlenül nem hajítottam ki, de ez eléggé kritikán aluli hozzáállás. -
tDr1v3r
veterán
válasz
szabonagyur #58 üzenetére
Nalunk se volt ilyen. Asztalit egy evig a HD2000-el hasznaltam, notit meg 2008 ota x3100-al. Semmi ilyen gondom se volt.
Bezzeg az AMD HD7770 es a VRAM hiba... arrol nem is beszelve hogy miket lehet hallani notiban bedoglodo dVGA-krol.
-
Sanya
nagyúr
válasz
szabonagyur #66 üzenetére
miért kellene?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
szabonagyur #42 üzenetére
Az esetek 95%-ában töltőn használom a gépet, így nem okoz problémát a nagyobb fogyasztás. Tény, hogy akksiról jóval tovább bírta, ha csak az Intel ment.
-
Akybron
aktív tag
válasz
szabonagyur #49 üzenetére
Office-nak kollégám inteles gépén mindig van valami frissítési nyűgje. Kint marad, aminek el kéne tűnnie, nem rajzolódik ki valami aminek ki kéne. Maga az oprerdszer is elkövet 1x-1x egy fekete téglalapot itt-ott, de az ritka.
Nálam diszkrét VGA-val nincsenek ilyen problémák. -
Sanya
nagyúr
válasz
szabonagyur #53 üzenetére
érdekes, a környezetemben rengeteg nvidia vga van, de még 1x sem fordult elő az általad jelzett hiba.
-
Sanya
nagyúr
válasz
szabonagyur #49 üzenetére
és a hibás office 2013 jól működik ati és nvidia kártyákkal, még a legótvarabbak is, de a "tökéletes" inter driverrel meg nem.
-
djculture
félisten
válasz
szabonagyur #48 üzenetére
Én még olyat is hogy terhelésre elment a kép és visszajött (villogás) valamelyik fos driverbe ez volt a hiba. Persze ha van egy stabil drivered akkor oké azzal nem lesz baj legföljebb ha jón egy új szabvány és nem támogatja a géped és azért elég vicces hogy ilyenkor kiszokott derülni a hardver bírná csak mivel régi agyártó nem ad ki rá frissitést.
-
kcsa
veterán
válasz
szabonagyur #45 üzenetére
Nemtom, de ahol ilyenek vannak, hogyaszongya:
"Ennek megfelelően az 15.33.32.4061-as verziójú csomag elsődlegesen hibajavításokra koncentrál ... emellett eltűnnek a képi hibák az Outlook 2013"
szóval az most akkor hibátlan vagy nem? És erősen csodálkoznék ha ez MS hiba lenne, mielőtt ezzel jössz.
-
djculture
félisten
válasz
szabonagyur #45 üzenetére
Munjuk azért kell driver mert a számitástechnika fejlődik és már a nagyobb felbontású videókat se a cpu kódolja ki mert 1 óra alatt lemerülne az egész miskulancia hanem a gpu dolgozik. Na most folyton jönnek új szabványok és ha nincs rá felkészitve adriver lehet szopni. Láttam én már olyan videot ami az intelgrapicson mindenféle szép zajt rakott ki a képernyőre egy régi szr driver miatt.
-
Atom_Anti
senior tag
válasz
szabonagyur #11 üzenetére
Akkor lehet pont ezért nem működött alvás windows 8 alatt Dell intel amd gépemen. A megoldás az lett hogy win 7 et telepítettem és szidtam rendesen Amd-t
-
jety91
őstag
válasz
szabonagyur #31 üzenetére
Nem misztifikálom túl, 1 napig ment a dolog:
1. Felraktam a win8-at
2. Beállítottam nagynehezen a dolgokat hogy ne legyen fekete kép (driverek, stb), majd elmentem.
3. Másnap szólt, hogy megint fekete kép van csak, kiderült a win8 talált egy frissebb drivert és volt olyan drága felrakta.
4. Letöröltem DDU-val, majd felraktam ugyanazokat amit előző nap, fél nap baszakodás után sem sikerült a megoldani ezek után a dolgot.Most win7 van fenn, azzal gond nincs, viszont lomhább sokkal. Majd ha megint beszarik akkor lesz még 1 próba a win8-al, addig jegelem a dolgot.
-
jety91
őstag
válasz
szabonagyur #26 üzenetére
Megtettem, nem ment. Lehet valami frissítés is jött ettől eltekintve ami miatt szar. Most win7 van fenn neki szal nem tudok próbálkozni ezzel, de akkor majd ráérősebb időben próbálkozok az állítgatással. Köszi azért a helpet!
-
jety91
őstag
válasz
szabonagyur #19 üzenetére
Nem én frissítettem, hanem a windows. Nem voltam ott és egy kikapcsolás során dobta fel 1 nap múlva a drágaság...
Tippre akkor az UBR programmal kéne állítgatnom a dolgokat mindkét kártyának, míg el nem találom a megfelelő kombót?
-
jety91
őstag
válasz
szabonagyur #13 üzenetére
Igen. Meg nem mondom milyen HD intel vidkari + HD 5560M
-
jety91
őstag
válasz
szabonagyur #9 üzenetére
Barátnőm laptopjával hasonlóak a problémák.
HP pavilon DV6 3329-ese (Intel Core i3-380M) van és az istenért sem sikerült megoldani azt a problémát, hogy ha elmegy alvóba a gép akkor ne nulla fényerővel (nincs háttérvilágítás konkrétan, de látszanak a dolgok) jöjjön vissza a kijelző.
Sikerült egy Intel driver frissítésig megoldanom a problémát (UniFL Catalyst 13.12+WIN7 intel driver), de DDU-val való drivertörlés után sem sikerült ugyanazokat felrakva megoldani a dolgot.
Ez a driver vajon megoldaná ezt a problémát? Vagy esetleg van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne a problémát orvosolni?
-
GIJoe
addikt
válasz
szabonagyur #9 üzenetére
Én ezt nem tapasztaltam, telepítettem sok intel + amd driveres gépet is...
Felment a gyári, először az intel, aztán a piros, és később a legstabilabb mobility...
(irigyellek hogy tudod mire gondol)
-
djculture
félisten
válasz
szabonagyur #4 üzenetére
Ja ezzel az erővel képet egy s3 is tud adni, a probléma hogy hardveresen ezek a hd grapicsok mindenfélét tudnának amihez csesznek támogatást adni ... Emlékszem az első dx10-es intel grapicsra na az is évekig csak a dx8.1 szinten ragadt utána nagy nehezehn adtak ki olyan drivert ami már dx9-et is támogatta, de a dx10-et mai napig nem tudja mert nincs driver.. Ez az intel, papíron mindenfélét támogat de közben meg hazugság az egész..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Éjszakai műszak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest