- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
djculture #46 üzenetére
Én ilyet hibát nem tapasztaltam még, ahogy említettem a legelső Intel HD-t használom rendszeresen meg egy új HD4400-at és mindkettő képes akár a 4K videó lejátszásra is kirakva HDMI-n FHD TV-re. De azért tegyük hozzá, hogy sok minden függ a videó kódolásától is, múltkor láttam annyira gyenge kódolást, hogy erősebb asztalikat is megfektetett vagy ami még probléma szokott lenni, hogy lassú HDD-ről játszották le a 50-60Gb-os ISO-kat és a HDD nem tudott mit kezdeni vele.
Mondjuk egy 4K vagy csak 2K videóval is le lehet meríteni bármelyik gépet akár 1-1,5 óra alatt legyen alatt bármilyen VGA. Ha valaki a 14-15ös kijelzőn 2-4K-zik meg is érdemli, hogy lemerüljön, ha meg elviszed és kirakod nagy képernyőre akkor meg ott tudod hálózatról használni.
-
-
szabonagyur
félisten
Hardveresen is tud mindent. Rendes Intel driver van hozzá ami megy 8.1-en, LOL is megy rajta, amit tud az megy is rajta.
Semmivel sem nyújt többet a másik kettő sem driver támogatás terén, főleg ha mondjuk belevesszük, hogy legtöbb laptop terén már ott elbukod a dolgot, hogy a gyártó külső driver használatát sem engedélyezni.
A DX dolog: játéknál számítana úgyis a dolog, játszani meg nem ezzel fogsz úgysem egyelőre.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest