- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jety91
őstag
válasz
szabonagyur #31 üzenetére
Nem misztifikálom túl, 1 napig ment a dolog:
1. Felraktam a win8-at
2. Beállítottam nagynehezen a dolgokat hogy ne legyen fekete kép (driverek, stb), majd elmentem.
3. Másnap szólt, hogy megint fekete kép van csak, kiderült a win8 talált egy frissebb drivert és volt olyan drága felrakta.
4. Letöröltem DDU-val, majd felraktam ugyanazokat amit előző nap, fél nap baszakodás után sem sikerült a megoldani ezek után a dolgot.Most win7 van fenn, azzal gond nincs, viszont lomhább sokkal. Majd ha megint beszarik akkor lesz még 1 próba a win8-al, addig jegelem a dolgot.
-
jety91
őstag
válasz
szabonagyur #26 üzenetére
Megtettem, nem ment. Lehet valami frissítés is jött ettől eltekintve ami miatt szar. Most win7 van fenn neki szal nem tudok próbálkozni ezzel, de akkor majd ráérősebb időben próbálkozok az állítgatással. Köszi azért a helpet!
-
jety91
őstag
válasz
szabonagyur #19 üzenetére
Nem én frissítettem, hanem a windows. Nem voltam ott és egy kikapcsolás során dobta fel 1 nap múlva a drágaság...
Tippre akkor az UBR programmal kéne állítgatnom a dolgokat mindkét kártyának, míg el nem találom a megfelelő kombót?
-
jety91
őstag
válasz
tibcsi0407 #15 üzenetére
Próbáltam és ezzel ment is egy Intel driver frissítésig (windows rakta fel neki...)
Legstabilabb az a legutolsó amit a hp honlapjáról töltöttem le, azzal ment is a frissítésig. Vezérelni amúgy a fényerőt nem tudja az FN gombokkal, csak a csúszka megy fel-le de a fényerő nem változik. Van ebben a driverben egy UBR program amivel elvileg lehet a registryben turkálni, de semmilyen kombinációban nem sikerült rávenni a drágaságot, hogy a fényerőt állítsa...
-
jety91
őstag
válasz
szabonagyur #13 üzenetére
Igen. Meg nem mondom milyen HD intel vidkari + HD 5560M
-
jety91
őstag
válasz
szabonagyur #9 üzenetére
Barátnőm laptopjával hasonlóak a problémák.
HP pavilon DV6 3329-ese (Intel Core i3-380M) van és az istenért sem sikerült megoldani azt a problémát, hogy ha elmegy alvóba a gép akkor ne nulla fényerővel (nincs háttérvilágítás konkrétan, de látszanak a dolgok) jöjjön vissza a kijelző.
Sikerült egy Intel driver frissítésig megoldanom a problémát (UniFL Catalyst 13.12+WIN7 intel driver), de DDU-val való drivertörlés után sem sikerült ugyanazokat felrakva megoldani a dolgot.
Ez a driver vajon megoldaná ezt a problémát? Vagy esetleg van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne a problémát orvosolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest