- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercel
senior tag
Szia!
Hasonló problémám volt egy HP Elitebook 8440P üzleti laptoppal. A hiba az egyébként nagyon jó minőségű gép használatát totál megkeserítette.
A megoldás ANNÁL a gépnél az intel 8.15.10.2559 (6 Nov 2012) driver letöltése volt.
Természetesen előtte célszerű a régi drájvert tökéletesen eltávolítani.
A HP forumán megoldásként szerepel, és nekem is bevált.
Nekem 64 bites eredeti Win7 volt telepítve.
Alább a HP link
http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Lockups-Freezes-Hangs/HP-EliteBook-8440p-XN710EA-random-black-screen-while-working/td-p/970119
Az Intel oldalán megtalálod a meghajtót kis kereséssel.
Remélem segíthettem, vagy legalább útbaigazíthattalak. -
szabonagyur
félisten
Ha ment a driver akkor minek frissítetted fel a WU-val? El kell rejtettni vele a frissítés és nem lesz baj. Nekem is így van elrejtve. Ha van egy stabil drivered iylen régi gépnél felesleges a frissítés. Az FN valszeg azért nem megy mivel valami más driver is hiányzik a gépről.
-
szabonagyur
félisten
Hmm jó kérdéés, mert új szériánál tudom, hogy milyen driver kéne. Mindenképpen fixed driver kell, de meg kellene nézni, hogy melyik az utolsó Intel által kiadott driver és az ahhoz kiadott AMD driver mert valszeg csak ehhez a párosításhoz van ilyen fixed driver csak szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest