- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Pontosan.
Nálam HD300-en ugyanez ment Office2013-ban, de pl. Windows Live Mailben is. Utóbbit már javították a progiban (nem driverben), de az előbbi ezek szerint élő gond. A baj csak az, hogy 1 éve volt szar nálam (Aztán vissza is raktam az Office1010-et). Ezek szerint Intel bácsi most jutott el idáig... vagyis még nem, hiszen ez HD3000-re nem is jó.Aztán volt egérkurzoz hiba 1-2 gameben is (1-2db-ból amit kipróbáltam, nem 100-ból). Desktopon (HD 2500/HD Graphics) meg monitor nem kapcsolt le standby-ba, fél év volt javítani. Videóknál a fekete szürke 16-235 skála miatt... XBMC kép szétesése... HTPC-ben ezek nem túl jók, de egy mezei user mindennapjait is megkeseríti, pl. a standby egy orbitális hiba. De a 16-235 kimenetre rákeresve is kb. 3 éves "szakirodalmat" találtam neten, kb. 3-4 IGP generációnál sikerült ugyanazt, ugyanúgy elk*rni a driverben.
Szabonagyur, nem is értem mit erőlteti a dolgot.
Általánosságba véve nincs hibamentes sw. Driver meg főleg. Éveken át, változó sw-k mellett egy azonos driverrel meg aztán kerek 0% az esélye, hogy minden OK lesz. Szóval a "minek frissíteni, mikor minden oké egy régi vga-val" finoman szólva is megmosolyogtató hozzáállás.
Nem különben az új driverben maga az Intel által nevesített és javított Office2013 hiba ellenére azon filozofálni, hogy az nem is hiba volt hanem más gond, vagy 125% nagyítás, esetleg csillagegyüttállás vagy délibáb. Hát mi a rákot javítottak akkor ha nem hibát? -
szabonagyur
félisten
Nem tudom, nálunk több ezer gép van ami csak Intel HD-val vagy a még régebbi GMA-val van megáldva és semmi ilyen bajuk nem volt még soha...
(#57) kcsa: na kezdődik a hülyeség meg az intel gyűlölet, erre meg nekem nincs időm. A többi kollégával legalább lehetett értelmesen társalogni, érvekkel, de veled nehezen lehet ahogy látom...
Senki sem mondta, hogy tökéletes bármelyik is csak gondolom ezt felfogni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Forrmell.enn
- Autós topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest