- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
szabonagyur #73 üzenetére
Azt kérdezgeted 20-30 hsz óta, hogy minek frissíteni és újat kiadni/várni, mikor mindenre jó a régi.
Most ha hibás akkor hol jó?Az intel driverei szarok sajnos, de a supportjuk meg végképp kritikán aluli. Ez tény. És ezen az sem változtat, azért nem is érdemes említeni, hogy a többieknél is szokott hiba lenni. Épp azért nem csak 1 évig kéne támogatni valamit, mert ez egy ilyen dolog.
Ez ellen - főleg általuk leírt hibák ellenében - viszont nem értem miért kellett pedálozni. Inkább ez volt, amit nem sikerült feldolgoznom és hsz-re késztetett.
szerk: írta valaki, hogy mire lejár az 1 év gar a termékre már nincs támogatva. Helyesbítenék, mert amikor kijön egy új IGP/CPU akkor még eltelik 12 hónap mire a polcra kerül a termékben. Szóval mire megveszi az ember már a support fele lejárt. A 3-6 havonta kiadott driverek miatt pedig még jó eséllyel az elején is lesz pár hónap amíg rendbe jön a cucc. Legalábbis G2020-al nekem ez volt desktopon.
Ettől függetlenül nem hajítottam ki, de ez eléggé kritikán aluli hozzáállás. -
sb
veterán
Pontosan.
Nálam HD300-en ugyanez ment Office2013-ban, de pl. Windows Live Mailben is. Utóbbit már javították a progiban (nem driverben), de az előbbi ezek szerint élő gond. A baj csak az, hogy 1 éve volt szar nálam (Aztán vissza is raktam az Office1010-et). Ezek szerint Intel bácsi most jutott el idáig... vagyis még nem, hiszen ez HD3000-re nem is jó.Aztán volt egérkurzoz hiba 1-2 gameben is (1-2db-ból amit kipróbáltam, nem 100-ból). Desktopon (HD 2500/HD Graphics) meg monitor nem kapcsolt le standby-ba, fél év volt javítani. Videóknál a fekete szürke 16-235 skála miatt... XBMC kép szétesése... HTPC-ben ezek nem túl jók, de egy mezei user mindennapjait is megkeseríti, pl. a standby egy orbitális hiba. De a 16-235 kimenetre rákeresve is kb. 3 éves "szakirodalmat" találtam neten, kb. 3-4 IGP generációnál sikerült ugyanazt, ugyanúgy elk*rni a driverben.
Szabonagyur, nem is értem mit erőlteti a dolgot.
Általánosságba véve nincs hibamentes sw. Driver meg főleg. Éveken át, változó sw-k mellett egy azonos driverrel meg aztán kerek 0% az esélye, hogy minden OK lesz. Szóval a "minek frissíteni, mikor minden oké egy régi vga-val" finoman szólva is megmosolyogtató hozzáállás.
Nem különben az új driverben maga az Intel által nevesített és javított Office2013 hiba ellenére azon filozofálni, hogy az nem is hiba volt hanem más gond, vagy 125% nagyítás, esetleg csillagegyüttállás vagy délibáb. Hát mi a rákot javítottak akkor ha nem hibát?
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest