Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
szabonagyur #48 üzenetére
Én még olyat is hogy terhelésre elment a kép és visszajött (villogás) valamelyik fos driverbe ez volt a hiba. Persze ha van egy stabil drivered akkor oké azzal nem lesz baj legföljebb ha jón egy új szabvány és nem támogatja a géped és azért elég vicces hogy ilyenkor kiszokott derülni a hardver bírná csak mivel régi agyártó nem ad ki rá frissitést.
-
djculture
félisten
válasz
szabonagyur #45 üzenetére
Munjuk azért kell driver mert a számitástechnika fejlődik és már a nagyobb felbontású videókat se a cpu kódolja ki mert 1 óra alatt lemerülne az egész miskulancia hanem a gpu dolgozik. Na most folyton jönnek új szabványok és ha nincs rá felkészitve adriver lehet szopni. Láttam én már olyan videot ami az intelgrapicson mindenféle szép zajt rakott ki a képernyőre egy régi szr driver miatt.
-
djculture
félisten
válasz
Geri Bátyó #30 üzenetére
Ja ezt irtam én is
Én mondjuk ezért is hanyagolom az intelt, cpu-ban hiába jó a vásárlókhoz való hozzáállásuk a nullával egyenlő.
-
djculture
félisten
válasz
elmepocok #27 üzenetére
Én még azon csodálkozom hogy egyáltalán supportálják a saját terméküket, pár éve volt belőle botrány hogy pár hozzá értő maxekolt drivereket ami többet tudott mint a hires gagyisztán intel driver. Azután elkezdték terjeszeteni ezaz intel fejeseinek nem tetszett tüzel vassal üldözték az illetőket.. Utána hirtelen abahagyták és hirtelen mit ad isten a maxekolt driver megoldásai felbukkantak a saját driverükben..
Ennyire korrektek a saját vásárlóikkal, használóikkal. -
djculture
félisten
válasz
szabonagyur #4 üzenetére
Ja ezzel az erővel képet egy s3 is tud adni, a probléma hogy hardveresen ezek a hd grapicsok mindenfélét tudnának amihez csesznek támogatást adni ... Emlékszem az első dx10-es intel grapicsra na az is évekig csak a dx8.1 szinten ragadt utána nagy nehezehn adtak ki olyan drivert ami már dx9-et is támogatta, de a dx10-et mai napig nem tudja mert nincs driver.. Ez az intel, papíron mindenfélét támogat de közben meg hazugság az egész..
-
djculture
félisten
intel graphics az egy nyavaja cucc, hiába tud hardveresen bármit támogatása egy nagy nulla..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest