- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
+1, ott a pont!
(#72) MCGaiwer Ti ezt marha könnyen elintézitek ám. Tudod mennyi nemzetközi ismerősöm van a facebookon, akik több ezer kilométerre vannak tőlem? Vagy pl. egyetemen vagy egy csomó facebook csoport, ami nagyon nagy segítség a vizsgáknál, mert egy csomó dolog felkerül oda a közös csoportba, ami megkönnyíti az egészet.
Én sem szoktam mostanában már sokat facebookozni, de pl. a Messengert vagy néha a Whatsappot napi szinten használom kommunikációra a szaktársaimmal. Olyannyira, hogy már nem is szoktam hívni vagy SMS-t küldeni. Aztán vannak a cégek illetve szolgáltatások, amit szintén megtalálsz facebookon. Sokszor jobb egy cégnek a facebbokos oldala, mint a saját weboldala, mert több kép van fent illetve ott vannak az értékelések is.
Divat lett utálni a facebookot, pedig nagyon hasznos szerintem, lehet azt is mértékkel és normálisan használni.
-
GeorgeV
aktív tag
Valóban, a legnagyobb adótartozásos cégek közül 27-nek hajléktalan a tulajdonosa.
Amelyik cégnek nyilvántartott hatalmas adótartozása van, az már nyújtott be bevallást, de nem fizetett, ezért lehet tőle követelni. Na most arról nincs adat, hogy hány cég van, amelyik még be sem vallotta a be nem fizetett adót. -
dugesz77
őstag
Az igaz ,hogy a net adót pont a legrosszabbkor dobták be , éppen televolt a púpja mindenkinek ezekkel.Ez volt az utolsó csepp. Az első bejelentéskor nem pár százalékos emelésről hanem átlag 5-6000 forintos plusz terhekről szóltak(150FT/GB). Persze utána ,hogy látták balhé lett belőle már visszakoztak és szabtak felső határt. De abbahagytam az off-olást bocs mindenkitől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest