- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
igen igen
miután végigolvastam a topikot, belőttem én is 1600MHz / 7-7-7-20 / cr1-re, és így remekül működik, de mikor megvettem még cr2-ben próbáltam, de úgy többször volt kékhalál mindenféle feszültségen, de ezt nem értem mert azt mondják, hogy a cr1 a gyorsabb és ott könnyebben hibázik. nektek ez milyen fesszel megy? a bank cycle time az mi? nekem az 20ra van állítva -
Fundey
tag
Ne viccelj már hogy "AMD platformon, Giga lapban, általában viszi az 1600Mhz-t, 7-7-7-20 - időzítésekkel, 1.8V-on." annyi neki a tuningpotenciálja hogy egy AMD Platformban jó Giga lapban viszi az alap órajelet alap feszen alap időzítésben....
Akkor még örülhetek majd hogy a jó X48-ban vinni fogja a gyári be állított órajeleket/időzítést?
"Szerintem ár-érték arányban az egyik legjobb választás"
Tán más 1600-as kiteknél még a gyári órajel/időzítést sem viszi még tuningba sem?
Szerintem férre értetted magad vagy elírtál vmit,mert ez kicsit furi lenne... -
fgordon
senior tag
Érdekes, hogy az Intel + Asus alaplap kombinációval a Kingmax-ok jól húzhatóak, atomstabilak, meg a Geil-lel is például.
Én Gigabyte-ot nem annyira szeretem, mert voltak vele minőségi problémák, főleg garancia időn túli, míg az Asus-szal nagyon jók a tapasztalatok, több meglévő öreg gép Asus alaplappal muzsikál (10+ év), míg a Giga meg többi gyártó alaplapja hasonló körülmények között kipurcant sajnos... Számomra megéri Asus-t venni, mert az összes Asus alaplapos gép működik a környezetemben... Míg a többiek nem...
-
fgordon
senior tag
Nem értem, a Kingmax miért maradt ki a tesztekből...
Talán mert nagyker áron 9e Ft körül van csak a 2 gb / 1600MHz/PC3-12800-as memóriájuk, élettartam garanciával?
Nekem DDR2 1066 @ 1170 Mhz 4 x 2 gb, azaz 8 gb van, atom stabilak, húzhatóak alap feszültségen is.
Pontos cím az lehetett volna: "A DDR3-1600-asok töredékének tesztje, pár ár/érték arányban legjobb memóriát szándékosan kihagyva, hogy a szponzorált memóriák lehessenek a legjobbak!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest