Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
igen igen

miután végigolvastam a topikot, belőttem én is 1600MHz / 7-7-7-20 / cr1-re, és így remekül működik, de mikor megvettem még cr2-ben próbáltam, de úgy többször volt kékhalál mindenféle feszültségen, de ezt nem értem mert azt mondják, hogy a cr1 a gyorsabb és ott könnyebben hibázik. nektek ez milyen fesszel megy? a bank cycle time az mi? nekem az 20ra van állítva -
Fundey
tag
Ne viccelj már hogy "AMD platformon, Giga lapban, általában viszi az 1600Mhz-t, 7-7-7-20 - időzítésekkel, 1.8V-on." annyi neki a tuningpotenciálja hogy egy AMD Platformban jó Giga lapban viszi az alap órajelet alap feszen alap időzítésben....
Akkor még örülhetek majd hogy a jó X48-ban vinni fogja a gyári be állított órajeleket/időzítést?
"Szerintem ár-érték arányban az egyik legjobb választás"
Tán más 1600-as kiteknél még a gyári órajel/időzítést sem viszi még tuningba sem?
Szerintem férre értetted magad vagy elírtál vmit,mert ez kicsit furi lenne...
-
fgordon
senior tag
Érdekes, hogy az Intel + Asus alaplap kombinációval a Kingmax-ok jól húzhatóak, atomstabilak, meg a Geil-lel is például.
Én Gigabyte-ot nem annyira szeretem, mert voltak vele minőségi problémák, főleg garancia időn túli, míg az Asus-szal nagyon jók a tapasztalatok, több meglévő öreg gép Asus alaplappal muzsikál (10+ év), míg a Giga meg többi gyártó alaplapja hasonló körülmények között kipurcant sajnos... Számomra megéri Asus-t venni, mert az összes Asus alaplapos gép működik a környezetemben... Míg a többiek nem...
-
fgordon
senior tag
Nem értem, a Kingmax miért maradt ki a tesztekből...

Talán mert nagyker áron 9e Ft körül van csak a 2 gb / 1600MHz/PC3-12800-as memóriájuk, élettartam garanciával?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem DDR2 1066 @ 1170 Mhz 4 x 2 gb, azaz 8 gb van, atom stabilak, húzhatóak alap feszültségen is.
Pontos cím az lehetett volna: "A DDR3-1600-asok töredékének tesztje, pár ár/érték arányban legjobb memóriát szándékosan kihagyva, hogy a szponzorált memóriák lehessenek a legjobbak!"

Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming - 8 év bolti garival! -
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) Jóárasitottan adtam el.