- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Igen. A Kingmaxot, CSX-et én is hiányolom, mert a kompatibilitásuk meglepően korrekt. És az 1600-as Kingmax CL7-7-7-20, mindezt 1,8V-on, olcsóbban, mint az itteni "krém" memóriák.
A tuning is jobb, mert a Kingmaxok gyakran mennek 1,75V-on is a gyárilag specifikált értékeken, és megkajálják az 1,9-1,95V-ot is.
A cikk, teszt nekem is nagyon Expert, Emporium szagú. Pedig az Expert a Kingmaxnak disztribútora. Fura. De akkor ha Expert szponzorált, akkor a Patriot is benn lehetett volna, az sem valami noname cucc.
Habár az ilyen OCZ, Corsair márkáknál lehet, hogy könnyebb az árat mesterségesen fenn tartani.
HGyu
-
rovtiv
tag
Ez valóban érdekes, igaz, én annyira nem vagyok tapasztalt a témában. Viszont eddigi tapasztalataim ellentmondani látszanak a tieidnek. Kettővel ezelőtti lapom egy Asus M2NE volt. Memóriafinnyás, melegedős, néha instabil lap volt. (Minden milyen bios, proci, memória volt mellette.) Aztán a bótba határozottan ajánlották a Gigát. Ez a második Giga lapom, de nincs okom panaszra. Ettől függetlenül, lehet, hogy neked van igazad.
-
rovtiv
tag
Gratulálok!
Hozzáteszem, hogy nekem nem volt szerencsém annak idején a Kingmax 1066Mhz-es moduljaival, Phenom 9850, Giga MA 790FX-DQ6 mellett. A 2X1Gb-os kit még csak-csak eldöcögött, de a 2X2 modulok el sem indultak. Ezért is húzódoztam proci és alaplapcsere után a Kingmaxtól. Aztán olvasgattam itt néhány fórumot, és legjobb meggyőződésem ellenére beleszavaztam. Nem bántam meg, sőt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest