- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Igen. A Kingmaxot, CSX-et én is hiányolom, mert a kompatibilitásuk meglepően korrekt. És az 1600-as Kingmax CL7-7-7-20, mindezt 1,8V-on, olcsóbban, mint az itteni "krém" memóriák.
A tuning is jobb, mert a Kingmaxok gyakran mennek 1,75V-on is a gyárilag specifikált értékeken, és megkajálják az 1,9-1,95V-ot is.
A cikk, teszt nekem is nagyon Expert, Emporium szagú. Pedig az Expert a Kingmaxnak disztribútora. Fura. De akkor ha Expert szponzorált, akkor a Patriot is benn lehetett volna, az sem valami noname cucc.
Habár az ilyen OCZ, Corsair márkáknál lehet, hogy könnyebb az árat mesterségesen fenn tartani.
HGyu
-
rovtiv
tag
Ez valóban érdekes, igaz, én annyira nem vagyok tapasztalt a témában. Viszont eddigi tapasztalataim ellentmondani látszanak a tieidnek. Kettővel ezelőtti lapom egy Asus M2NE volt. Memóriafinnyás, melegedős, néha instabil lap volt. (Minden milyen bios, proci, memória volt mellette.) Aztán a bótba határozottan ajánlották a Gigát. Ez a második Giga lapom, de nincs okom panaszra. Ettől függetlenül, lehet, hogy neked van igazad.
-
rovtiv
tag
Gratulálok!
Hozzáteszem, hogy nekem nem volt szerencsém annak idején a Kingmax 1066Mhz-es moduljaival, Phenom 9850, Giga MA 790FX-DQ6 mellett. A 2X1Gb-os kit még csak-csak eldöcögött, de a 2X2 modulok el sem indultak. Ezért is húzódoztam proci és alaplapcsere után a Kingmaxtól. Aztán olvasgattam itt néhány fórumot, és legjobb meggyőződésem ellenére beleszavaztam. Nem bántam meg, sőt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest